APK keuren in Rijswijk

Alternatief adres nodig voor uw APK? Den Haag heeft het!

Op zoek naar een goed alternatief voor uw apk? Den Haag heeft met Autoservice Nieuwenhuijsen het alternatieve adres voor de merkdealer. Dezelfde service en kwaliteit, maar dan voor een lagere prijs!

Algemene Periodieke Keuring

De APK is in Europa een wettelijke verplichte keuring die is ingesteld voor het bevorderen van de verkeersveiligheid en het beschermen van het milieu. Een auto in Nederland moet ieder jaar of iedere 2 jaar gekeurd worden.

Keuringseisen van een APK

Bij een APK keuring worden er aan alle onderdelen van een auto eisen gesteld. Een paar algemene eisen zijn:

  • Een werkende snelheidsmeter.
  • Een werkende claxon, op een vaste toonhoogte.
  • Een werkend controlelampje van de mistlampen.
  • Werkende dashboardverlichting.
  • Originele en goed sluitende tankdop.
  • De remleidingen moeten roestvrij zijn.

Daarnaast zijn er nog meer eisen bij een APK keuring, zo worden er bij een APK keuring gekeken naar de spiegels, de voorruit, de vergrendeling, de wielophanging, de verlichting, de carrosserie, de remmen, de autogordels, de registratie, de stuurinrichting, de uitlaat, de uitlaatgassen en de wielen.

Een APK is een momentopname van de auto en geeft geen garantie dat de auto de rest van het jaar gevrijwaard blijft van ongemakken. Het advies is om ook na de APK de auto regelmatig ter controle of onderhoud naar de garage te brengen.

Een goed alternatief voor de merkdealer

Een APK keuring kan gedaan worden bij een, door de RDW, gecertificeerde garage. Het is dus niet altijd nodig om bij de merkdealer een APK keuring te laten doen. Er zijn vele garages waar je de auto kan laten keuren! Zo ben je bij Autoservice Nieuwenhuijsen aan het juiste adres voor een APK Den Haag!

Bij Autoservice Nieuwenhuijsen werken APK-keurmeesters die auto’s vakkundig APK kunnen keuren.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

gerardkempers

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief