WordPress Website? Laat hem maken door Internetbureau Elephant CS

WordPress website?
Zonder technische kennis uw eigen website beheren met WordPress. Wij ontwerpen sterke WordPress websites die rendement opleveren voor u. Door middel van een professionele WordPress webshop heeft alles wat u nodig heeft om online te scoren. Gemakkelijk producten, bestellingen, voorraaden, klanten, aanbiedingen en meer bijhouden! Ons bedreven team helpt u graag om uw WordPress webshop te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden.

Design dat verkopen genereert
Internetbureau Elephant ontwerpt gebruiksvriendelijke WordPress webwinkels die aanzetten tot kopen. Het volledig aankooptraject wordt geanalyseerd en we verbeteren uw webshop voor maximale prestaties.

Onderhoud en verbetering
We staken niet bij de oplevering van uw WordPress webwinkel. Het echte karwei begint dan pas. We onderhouden uw webshop met backups, updates en full-service ondersteuning. Daarnaast bestuderen we de webshop met analytics. De zwakke punten brengen we in kaart en werken samen aan verbeteringen om uw verkopen te verhogen.

Webshops: omzetting verhogen
Bezoekers op je webshop krijgen is belangrijk. Maar nog belangrijker is zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers ook daadwerkelijk aankopen doen. Voor een webshop zijn er 4 onderdelen die bepalen hoe succesvol een webshop is. Wanneer 1 van onderstaande onderdelen buiten proporties slecht is, kan je het als webshop wel vergeten. Mensen zullen afhaken omdat ze met evenveel inspanning een betere transactie kunnen maken bij de rivaal. Uit dezelfde luie stoel waarin ze zitten. Zorg dus dat alles goed afgehandeld is en communiceer hierover naar je klanten:
– Prijs t.o.v. de concurrentie
– Secundaire voorwaarden en service (levertijden, retourmogelijkheden, etc.)
– Vertrouwen dat de webshop uitstraalt
– Gebruiksvriendelijkheid van de webshop

Hieronder 5 tips voor het bereiken van een succesvolle webshop.

1] Je sterkste punt is je verkoopargument!
Ben je de goedkoopste of lever je zeer snel? Laat dit weten aan je klant. Zet een onderdeel op zoveel mogelijk pagina’s waarin je dit communiceert. Denk aan: ‘Laagste prijs garantie’, ‘vandaag voor 15.00 uur besteld, morgen in huis’ of een opsomming met 5 onderscheidende onderdelen.

2] Laat je klanten voor je spreken
Er is geen betere representant dan een tevreden klant. Wanneer een tevreden klant een goede recensie over de producten of de webwinkel schrijft wekt dit enorm veel vertrouwen. Gebruik een onderdeel op de website waarin je de ervaring van klanten neerzet. Tracht hierbij ook gebruik te maken van onafhankelijke review verzamelaars zoals The Feedback Company of TrustPilot. Plaats vervolgens de door hen aangeboden widgets op je webshop om extra vertrouwen op te bouwen.

3] Keurmerk
Een hele eenvoudige methode om wat meer vertrouwen te wekken is lid worden van een keurmerk voor webshops. Denk dan bijvoorbeeld aan het Webshop Keurmerk of het Thuiswinkel Waarborg. Weliswaar zijn er intussen zeer veel keurmerken en is daardoor de waarde hiervan gedaald. Maar een keurmerk hebben kan zeker geen kwaad en wekt nog altijd extra vertrouwen.

4] Betalen
Mensen zijn online nog steeds zeer bang dat ze misleid worden. Zeker nu er ook steeds meer verhalen langskomen van ‘foute’ webshops. Vooraf betalen is dan ook een grote drempel voor veel mensen. Bied dan ook naast de standaard betaalopties (iDEAL, PayPal) achteraf betalen aan. Wil je hierbij niet zelf veel risico lopen kan je achteraf betaalproviders zoals AfterPay of Klarna. Hierbij kan je zelfs extra administratiekosten bij rekenen.

5] Bedrijf achter de webshop
Laat zien dat er een goed en degelijk bedrijf achter de webshop zit. Toon dan ook een correspondentie adres en een vast telefoonnummer. Gebruik dus niet alleen een contactformulier, maar geef alle mogelijke opties can contact.
Heb je ook een fysieke winkel? Toon dan duidelijk dat deze er is met foto’s en de plek waar deze te vinden is. Dit geeft weer extra vertrouwen waardoor mensen eerder geneigd zijn te kopen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief