Werk veilig aan uw Pdf’s met deze 100% gratis tools

PDF of “Portable document format” is het meest voorkomende en meest gebruikte formaat voor het delen van bestanden over de hele wereld vanwege het gemak waarmee bestanden kunnen worden gedeeld tussen verschillende apparaten en besturingssystemen. Vóór het PDF-tijdperk was het maken en converteren van bestanden en het exporteren ervan niet zo eenvoudig als nu.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven is het belang van PDF-bestanden enorm; of het nu gaat om het factureren van klanten of het verzenden van memo’s, het bestandsformaat behoudt een vuistdik formaat voor de beoogde weergave. Omdat het regelmatig door massa’s wordt gebruikt, moet het onder verschillende omstandigheden worden gecomprimeerd, opgedeeld, samengevoegd of met een wachtwoord worden beschermd. 1PDF biedt een verzameling gereedschappen die 100% gratis en veilig is, waarmee u aan uw PDF’s kunt werken en ze kunt gebruiken zoals u dat wilt.

Diensten die door 1PDF worden aangeboden zijn onder andere:

PDF comprimeren- Met 1PDF kunt u uw PDF-bestanden comprimeren in drie verschillende varianten, waaronder Lage compressie (hoge kwaliteit en lage compressie), Middelhoge compressie (standaardkwaliteit met middelhoge compressie) en Hoge compressie (lage kwaliteit met hoge gecomprimeerde bestanden). Hiermee kunt u gecomprimeerde bestanden verzenden volgens uw voorkeuren, terwijl de verzending sneller verloopt.

Samenvoegen PDF- Met de hulp van deze tool, kunt u samenvoegen twee of meerdere verschillende PDF-bestanden in een enkele PDF. Met deze tool kunt u PDF-bestanden in een specifieke volgorde samenvoegen in slechts 3 stappen. Selecteer het bestand dat u wilt samenvoegen, kies de volgorde door te slepen en neer te zetten en de uiteindelijke PDF is klaar om te worden gedownload.

Divide PDF- Met dit gratis hulpprogramma kunt u een PDF-bestand splitsen of pagina’s uit een document halen in slechts een paar eenvoudige stappen. Het is volledig gratis, veilig en compatibel met alle apparaten, waaronder Linux, macOS, Windows, iOS en Android.

PDF roteren- 1PDF biedt een gratis sleep-en neerzet tool waarmee u een document met de klok mee en tegen de klok in kunt roteren, samen met het 180 graden omdraaien. Upload het bestand en roteer het naar wens, waarna het bijgewerkte bestand klaar is om te worden gedownload op uw apparaat.

Delete PDF- Met deze tool kunt u één of meerdere pagina’s uit het geselecteerde PDF-bestand verwijderen door één of meerdere pagina’s uit te vinken. U kunt deze functie onbeperkt gebruiken en het is volledig gratis en compatibel met alle apparaten.

Bescherm PDF- Het beschermen van uw PDF-bestand is cruciaal voor het behoud van de vertrouwelijkheid van de informatie. Deze tool zorgt voor de totale beveiliging van uw PDF-bestanden door een gecodeerd wachtwoord (AES-128) te verstrekken dat alleen voor u toegankelijk is.

PDF nummeren- U kunt de pagina’s van uw PDF nummeren door een specifieke plaats te kiezen voor uw paginanummers en u kunt zelfs kiezen waar de nummering moet beginnen.

Voor meer informatie kunt u terecht op – https://1pdf.io/nl

Over 1PDF

1PDF is een webplatform dat een grote verzameling online tools biedt die volledig gratis, veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit platform biedt een scala aan diensten, waaronder samenvoegen, splitsen, beschermen, nummer, of PDF-bestanden roteren in slechts een paar klikken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Adam Smith

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief