Vijf nieuwe en bijzondere nieuwe gastkunstenaars bij Atelier en Expositieruimte Anita Ammerlaan

Atelier en Expositieruimte Anita Ammerlaan is het grote (1150m2 kunst!) kleurrijke centrum van Roosendaal(nb), beheerd door kunstenaar Anita Ammerlaan en haar vriend Patrick Roelofs.
Zij presenteren in 2013 wisselende professionele en semiprofessionele gastkunstenaars uit alle windstreken in hun prachtige ruimte.

 

Maar liefst vijf nieuwe gastkunstenaars zullen hun werk presenteren, van 1 maart tot 1 juni, bij Atelier en Expositieruimte kunstenaar Anita Ammerlaan.

Karin Berg uit Rotterdam zal haar kleurrijke en unieke schilderijen presenteren.
Zij  is autodidact, maar zij noemt zichzelf  liever iemand die de fascinatie voor het leven in al haar facetten wil vastleggen.
Een kunstenaar wordt immers door het leven gevoed, geïnspireerd en gemotiveerd.
Karin maakt kunst zonder kaders, waarbij inspiratie, eigen creërend vermogen, vorm en de vrije uiting van kleur in kunst de basis voeren.

 

Krachtige, kleurrijke expressieve/ impressionistich schilderijen, geïnspireert door de COBRA-groep, van de hand van kunstschilder HASTO (Harrie Stortelder, Neede), zullen ook in Roosendaal te bewonderen zijn.
Schilderijen waarin fantasiedieren of wezens de hoofdrol spelen en waar je heerlijk bij kunt wegdromen.

 

Zijn inspiratie haalt hij uit al de facetten van het leven, die hij op een krachtige en kleurrijke manier op doek weet te zetten.
Ootmarsumse kunstenaar Paul Eertman  schildert met acrylverf, waarbij hij probeert het niet alledaagse uit het alledaagse te halen. Hij noemt zijn werk dan ook “absurd realisme”. Een eigen term omdat zijn zeer eigen stijl moeilijk in een vakje te plaatsen is.

Abstracte schilderijen in acryl en het toevoegen van diversen materialen om zo spannend reliëf te creëren op het doek, dat was waar Ineke Voigt uit Tiel zich lange tijd alleen mee bezig hield.
Naast schilderijen heeft zij nu ook een serie beelden gemaakt, geheel in haar bekende stijl, die zij in brabant  zal laten zien.

 

Veel van haar prachtige schilderijen zijn strak vormgegeven waarin geabstraheerde (mens)figuren een hoofdrol spelen.
Lianne Oost, 22 jaar en getalenteerd opkomend kunstenaar, vindt het belangrijk dat de intentie achter het werk zonder omwegen de kijker beroert.

Naast deze gastkunstenaars is het werk van de volgende kunstenaars ook te zien in Roosendaal;

 

Erik Loman, Henk Veen, Peter Hendriks, Sylvia Verhoeven(tot 15 maart), Patrick Roelofs en uiteraard het werk van Anita Ammerlaan zelf.

Atelier en Expositieruimte Anita Ammerlaan is geopend van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00, behalve wanneer Anita zelf deelneemt aan een kunstevenement in het weekend.
De agenda is te vinden op  Facebook:
www.facebook.com/AtelierExpositieruimteKunstenaarAnitaAmmerlaan?ref=hl#!/AtelierExpositieruimteKunstenaarAnitaAmmerlaan/events

Bezoek op afspraak is mogelijk, een afspraak kan gemaakt worden via: info@anitaammerlaan.com

Bezoekadres: Markt 39, Roosendaal(nb)

Alles over kunstenaar Anita Ammerlaan is te vinden op: www.anitaammerlaan.exto.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

patrick roelofs

http://www.facebook.com/AtelierExpositieruimteKunstenaarAnitaAmmerlaan

Samen met mijn partner, kunstenaar Anita Ammerlaan, beheren wij Atelier en Expositieruimte Anita Ammerlaan in het centrum van Roosendaal. http://www.facebook.com/AtelierExpositieruimteKunstenaarAnitaAmmerlaan

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief