Uniek en nieuw concept in Amsterdam – Relax Lounge

Even genieten van een massage van top tot teen terwijl je jezelf virtueel op een tropisch eiland bevind. Dat kan vanaf nu in hartje Amsterdam in de Relax Lounge. Al vanaf 10 minuten en er is geen afspraak nodig. De lounge is dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur open.

De Relax Lounge heeft 3D Massage Capsules waar de gasten gebruik van maken. Als extra toevoeging krijgen de gasten een Relaxbril met een keuzemenu uit meerdere Virtuele omgevingen zoals de oceaan of mooie stranden. De gasten kunnen gewoon met een kleren aan in de capsules en kiezen de gewenste duur van de Relaxsessie. De massage is intens en zorgt voor energie en gezondheidsvoordelen. De Relaxbril brengt je in de optimale ontspanning.

Het concept is uniek en komt verder in Nederland nog niet voor. Het is bedacht door twee ondernemers, Jimmy Vork en Herke Heinrich. Zij vonden dat er in de Wellness sector te weinig toegankelijke diensten worden geleverd. Meestal moet er een afspraak gemaakt worden en de minimale tijdsduur voor sessie is vaak vanaf een half uur. Daarnaast is ook omkleden vaak vereist waardoor het veel tijd kost en moeilijk is in te plannen. Er is weinig aanbod om bijvoorbeeld tussen het werk door even goed te ontspannen. Bij de Relax Lounge worden de drempels weg genomen en kan men al vanaf 10 Euro altijd binnen lopen voor een sessie.

De Relax Lounge bevind zich aan de Kerkstraat 163 te Amsterdam nabij het Spiegelkwartier. www.relaxlounge.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

relaxlounge

relaxlounge

http://www.relaxlounge.nl

Na een jarenlange carriëre in de ICT heb ik recent samen met mijn compagnon de Relax Lounge opgericht. Een nieuw concept in Wellness. Een plek in de stad waar mensen op basis van technologie maximaal kunnen ontspannen zonder drempels. Heel toegankelijk zonder afspraak en al vanaf 10 minuten. De lounge is dagelijks geopend van 10 tot 22:00.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief