Pasjeshouders: de nieuwe portemonnee

Onze overheden raten steeds meer over een contant vrije maatschappij ie goed zou zijn voor ons economisch welzijn. Steeds meer landen zijn voor de afschaffing van het contant betalen en bevorderen het digitale betaalverkeer. Steeds meer mensen betalen met hun pinpas en winkels weigeren om nog contant geld aan te nemen. Steeds meer wennen consumenten er aan dat betalen met een pincode nummer handiger is.

Om die betaalpassen of creditcards op te bergen hebben wij een groot scala aan pasjeshouders in ons assortiment. Kijk hier voor de hele collectie: Portemonneestore.nl/pasjeshouders/. Er is niets ergerlijker dan een dikke portemonnee en daarom kunt u beter een overstap maken naar de slankere en comfortabele pasjeshouder. Het zijn geen fullsize portefeuilles wardoor je minder opslagruimte nodig hebt en als puntje bij paaltje komt heeft u alle bankpassen en creditcards op een plek. Voor zowel mannen als vrouwen is dit een stijlvolle accessoire en kan makkelijk verplaatst worden naar een dashboardkastje, bureau of in een tas.

Meer ideeën voor uw geld
De pasjeshouders worden gemaakt van sterke en duurzame materialen en biedt plek voor creditcards, bankpasjes of visitekaartjes. De pasjeshouders zijn super licht in gewicht en dun zodat ze vaak de perfecte oplossing zijn voor mannen en vrouwen. De creditcard portefeuilles zijn niet veel groter dan een creditcard maar kunnen veel pasjes behouden en ook geld. Mannen kunnen onze pasjeshouders in hun voor of achterzak teken ideaal voor op reis of bij zakelijke aangelegenheden. Vrouwen kunnen ze zelfs in een skinny jeans stoppen of aan de voorkant van een broek. De pasjeshouders kunnen zelfs meer creditcards en bankpassen herbergen dan een normale portemonnee. Ze zijn extra breed ontworpen zodat er tussen de twintig en veertig pasjes en contant geld in opgeborgen kan worden.

Alles wat je nodig hebt op een plek
Veel van onze modellen hebben een makkelijke toegang met ritssluiting en allerlei verschillende compartimenten voor kleingeld. Zakenmensen hebben zo extra ruimte voor hun visitekaartjes wat de functionaliteit vergroot. Wij hebben een exclusieve keuze aan portefeuilles, portemonnees en pasjeshouders verfijnd door de jaren heen. Steeds meer nieuwe modellen, leersoorten en kleuren komen in onze collectie en we leveren altijd hoogwaardige producten. Neem vrijblijvend een kijkje in de grootste online portemonnee winkel van Nederland waar u kunt kiezen uit tal van modellen en kleuren.

Bron: www.portemonneestore.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief