Het kitten van glaswerk

 

Heeft u nieuwe kozijnen of ramen? Dan is het van groot belang dat deze worden afgekit. Dit moet zowel binnen als buiten gebeuren. Als het niet goed gekit is, wordt het verven ervan een groot probleem.

 

Hoe kan je het best aan de slag gaan met kit?

Bij glas is het van belang dat je glaskit aanschaft. Je moet ten eerste het dopje van de kitkoker afsnijden. Dit moet in een hoek van 45 graden afgesneden worden. Het handvat moet redelijk hard ingedrukt worden totdat de kit eruit komt. Je begint in de hoek met kitten en eindigt ook in de hoek. Het is geen probleem als dit niet lukt maar probeer genoeg kit in de koker te doen om van hoek naar hoek te kitten.

Hierna is het belangrijk dat je gaat afmessen. Dit doe je met een kitlepel, wat water en zeep.

 

Waarom geen acrylaatkit?

Acrylaatkit is voornamelijk goed te gebruiken bij het afdichten van stenen en kleine kiertjes. Beglazingskit is echt speciaal gemaakt om te kitten bij ramen zodat deze makkelijk dezelfde kleur als het kozijn geschilderd kan worden.

 

Vindt u dit allemaal erg ingewikkeld? Dat is erg begrijpelijk. U kunt daarom altijd meer advies vragen aan de professionals bij Ottoseal. Zij kunnen elke vraag voor u beantwoorden en weten alles van kit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kaylee Lenz

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief