Geniet van onze plasticvrije producten

Bekijk je de wereld door een duurzame bril, dan kom je uit bij een creatief gebruik van duurzame alternatieven. Bij Plasticvrijeproducten.nl is het dan ook heel gewoon dat je fel gekleurde drinkbekers aantreft die gemaakt zijn van mais of bamboe. Het gebruik van duurzame alternatieven zie je er overigens niet aan af, want de producten onderscheiden zich zowel qua kleur als qua model niet van veel minder milieuvriendelijke producten.

Een uniek assortiment

Bij Plasticvrijeproducten.nl doen we erg ons best om te laten zien dat je heel gemakkelijk zonder plastic kan. We streven dan ook naar zero waste. Je ziet het aan de schitterende metalen producten die we aanbieden of aan de drinkglazen die geproduceerd zijn uit hergebruikt glas van wijnflessen. Doordat we er bij elk product goed op letten dat het duurzaam is, brengen wij een volstrekt uniek assortiment plasticvrije producten op de markt.

Altijd op zoek naar duurzame alternatieven 

Je moet trouwens niet denken dat we met onze duurzame benadering de betaalbaarheid uit het oog verliezen. Wij beseffen immers heel goed dat ecologisch alleen maar werkt als iedereen onze producten kan kopen. Wij hopen dat je het leuk vindt om je huis zoveel mogelijk te vullen met duurzame woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een trendy wandklok die gemaakt is van kurk. Ook een aantrekkelijk theelicht van bamboe doet het uitstekend op je salontafel of in de achtertuin. Voor ons is het een sport om jou zoveel mogelijk duurzame alternatieven te kunnen tonen.

Gezond blijven met zero waste

Maar het gebruik van plasticvrije producten gaat veel verder dan alleen de aanschaf van vrolijke woonaccessoires. Ook producten die jou mooi en gezond houden, zijn beter voor het milieu als ze zoveel mogelijk ecologisch zijn samengesteld. Vandaar dat we een erg prettige after shave balm in ons assortiment hebben opgenomen. Deze balsem voor je huid bestaat onder meer uit Marokkaanse Arganolie, Palestijnse olijfolie en Fairtrade Green Tea uit India. In dezelfde collectie vind je ook een mooie rechte haarkam van bamboe, een bamboe geschenkset voor in bad of een potje zero waste dagcrème voor een zachte huid.

Dicht bij huis ecologisch produceren

Ook sport en wellness is een terrein waarop met plasticvrije producten nog veel winst te behalen valt. Zo bevat onze collectie een mooi zeepdoosje van vloeibaar hout. Dit materiaal wordt gemaakt van restproducten die de pulp-(papier) industrie achterlaat. Het doosje is prachtig van kleur en volledig biologisch afbreekbaar. Dus opnieuw: zero waste. Het zeepdoosje wordt in Duitsland geproduceerd. Dat legt ook direct de nadruk op een ander ecologisch aspect. We proberen te vermijden dat onze producten de hele wereld over vliegen. Dat scheelt enorm veel energiegebruik en voorkomt vervuiling van de lucht. Ons assortiment wordt groen en sociaal geproduceerd en waar mogelijk zo dicht mogelijk bij huis. Wij proberen dan ook onze duurzame alternatieven zoveel mogelijk lokaal of regionaal van producenten te betrekken.

Bestellen is erg eenvoudig

Bestellen bij Plasticvrijeproducten.nl is eenvoudig. Je bekijkt rustig ons assortiment en klikt op een product als je het kopen wilt. Dit product komt gelijk in je winkelmand terecht. Is je bestelling compleet, dan kun je doorgaan naar ‘afrekenen’. Kies zelf de betaalmethode die je het fijnste vindt. Je kunt ook achteraf betalen. Heb je voor meer dan € 35,00 bij ons geshopt, dan is verzenden gratis. Valt het product je bij ontvangst tegen, dan heb je maar liefst 30 dagen de tijd om het te ruilen. Onze plastic vrije producten zijn bedoeld om van te genieten. Doe jezelf of iemand anders een plezier. Kies uit ons ecologisch assortiment en draag ook bij aan zero waste!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

webshopnieuws

webshopnieuws

https://www.rvlwebshops.nl

Onze webshops kenmerken zich door een ruim specialistisch assortiment. Vaak uniek in zijn soort en soms is een deel van het assortiment in eigen productie gemaakt. Onze specialistische webshops richten zich dan ook op maar 1 specifieke doelgroep of artikelgroep.   LOKAAL. Wij werken samen met lokale ondernemers dus weten wij altijd de herkomst van onze producten en iedere producent heeft zijn eigen specialisme. Uiteraard wordt de hoge kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden. - Allewindwijzers.nl - Decovuurkorven.nl - Plasticvrijeproducten.nl - Emaillebordenshop.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief