Een 4 sterren camping in Drenthe

Bent u op zoek naar een gezellige familie camping in Drenthe? Tussen de nationale natuurparken het Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld ligt onze 4 sterren camping.

De voorzieningen op Camping Wittelterbrug zijn door de ANWB gekwalificeerd met een 8,3! Wij durven dus met een gerust hart te zeggen dat onze voorzieningen van hoog niveau zijn. Onze camping in Drenthe beschikt over ruime jaarplaatsen en seizoensplaatsen. En dankzij ons grote aanbod aan arrangementen is er voor ieder wat wils.

Er zijn op onze camping meerdere mogelijkheden om met uw eigen kampeermiddel te kamperen. De ruim opgezette plekken zijn ongeveer 100 m². Bij elke plek beschikt u over een eigen watertappunt en afvoerputje. Ook is er een stroomaansluiting aanwezig van 10 ampère. Maar wij verhuren ook stacaravans en kampeerbungalows.

Actief recreatieprogramma

Onze gezellige camping heeft voor ieder wat wils. Zo bieden wij een actief recreatieprogramma aan en is er in vrijwel alle schoolvakanties een recreatie team aanwezig dat de kinderen bezig houdt met verschillende activiteiten. Zo kunt ook u als ouder ongestoord genieten van uw welverdiende vakantie.

Ons zwembad heeft een gegarandeerde watertempratuur van minimaal 25°C, waardoor u het gehele seizoen in een aangename watertempratuur kunt zwemmen. Maar dat niet alleen: het zwembad kan aan drie zijden geopend worden zodat het met mooi weer omgetoverd wordt tot een heerlijk buitenbad. Het grote bad is gescheiden van het kleuterbad dat een waterdiepte heeft van 40cm.

Voor de liefhebbers van vissen is er naast de camping uitstekend viswater te vinden. Vergeet je laarzen dus niet!

Verder is op onze camping:

  • Een groot voetbalveld
  • Een volleybalveld
  • Een nieuwe speeltuin
  • Een Jeu de boules baan

De sanitaire voorzieningen zijn naast schoon en modern ook deels verwarmd en u kunt gebruik maken van de baby- en peuterwasruimte.

Wij beschikken over een overdekte afwas- en groentewasplaats en er is een moderne wasserette aanwezig. U bent dus van alle gemakken voorzien.

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in onze camping in drenthe? Ga dan naar onze website voor meer informatie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief