De Computerdienst – Het Beste ICT Servicebedrijf van Flevoland 2016 & 2017

ALMERE – Op 29 juni 2017 werden in The Harbour Club in Amsterdam de Awards voor de publieksprijs van het Beste ICT Servicebedrijf van Nederland uitgereikt.

Tijdens deze uitreiking is het Almeerse bedrijf De Computerdienst, gespecialiseerd in computerhulp aan huis en Apple reparaties, wederom uitgeroepen tot het Beste ICT Servicebedrijf van Flevoland. Danielle Evers, directeur van ICTWaarborg, reikte tijdens deze feestelijke avond de Awards uit. De winnaars zijn door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven.

“Voor ons was het vorig jaar fantastisch om in ons eerste jaar dat wij weer actief zijn deze mooie publieksprijs in de wacht te slepen. Maar de uitdaging ligt hem dan in het prolongeren van deze mooie titel, en dat is gelukt! De waardering die onze klanten hebben voor onze wijze van dienstverlening sterkt ons in het voortdurend willen blijven leveren van kwalitatief goede service!”, aldus Richard Verduyn Lunel – Algemeen directeur van De Computerdienst.

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven.

Richard vervolgt zijn verhaal, “Het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest om onze dienstverlening op alle vlakken uit te breiden. Zo repareren wij tegenwoordig ook Apple apparatuur, hebben wij websites gebouwd voor o.a. Ruud de Wild en The Class Company en hebben wij trainingen mogen verzorgen op o.a. OSG Echnaton,De Meergronden en ROC Flevoland.

Voor ons wordt het de uitdaging om volgend jaar deze titel wederom te prolongeren! Dat begint natuurlijk bij het uitspreken van onze waardering naar onze klanten, bedankt dat u op ons gestemd heeft!”

Almere is in ieder geval goed vertegenwoordigd onder de winnaars, ook computerwinkel Hardware Outlet wist een mooie Award in de wacht te slepen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief