Blijf elke stress en onbalans de baas met Tantra

Gwendoline van Tantra Healing uit Dessel is een vrouw met een duidelijke missie: tantra uit het verdomhoekje halen waar het vaak ten onrechte wordt in geduwd. Onbegrepen maakt helaas onbemind, maar nader onderzoek leert dat werkelijk iedereen gebaat zou zijn met een tantra massage of sessie. Er heersen nog steeds heel wat hardnekkige misverstanden over wat tantra precies is hoewel seksualiteit er een wezenlijk onderdeel van uitmaakt. Het gaat echter om niets anders dan leren leven met een open hart.

Tantra is op maat gesneden van iedereen die ooit wel eens last heeft van stress of vastzit in zijn gedachten. Het publiek dat voor een tantrische behandeling over de vloer komt, is dan ook heel divers. Enerzijds zie je heel vaak managers en zakenmensen, met andere woorden, cliënteel dat beroepshalve altijd controle moet houden en uitoefenen. Door de weldaad van een tantra massage krijgen ze meer balans en minder last van stress bij het uitvoeren van hun job. Anderzijds durven ook hoe langer hoe meer vrouwen zich over te geven aan een tantra massage. De totale afwezigheid van elke prestatiedrang of -druk zorgt dat ze bij hun ontvankelijkheid of hun als essentie als vrouw uitkomen, wat een erg helend proces is.

In een tantra sessie of massage zitten een aantal steeds weerkerende elementen die hun effectiviteit bepalen en verklaren. Ten eerste is het lichamelijk contact en de gehele overgave eraan voor de ontvanger essentieel om tot diepe ontspanning te komen. Zo kan het denken geleidelijk aan tot stilstand komen en kan je je eigen weerstanden ervaren, deze loslaten en diepe hartsverbinding ervaren. Na een tantra massage of sessie geven mensen meestal aan meer ruimte te ervaren, meer energie te hebben en praktische inzichten te hebben gekregen waarmee ze gelijk aan de slag kunnen.

Naast de veelzijdige werkzaamheid is de enorme toegankelijkheid van tantra haar grootste troef. Om meer rust en balans te ervaren, hoef je eigenlijk niets te doen behalve je aan de massage of sessie over te geven. Meestal volstaan reeds enkele sessies om af te geraken van diepgewortelde emotionele blokkades zoals angsten, onzekerheid en schaamte. Ook allerlei psychische klachten kan je op deze manier effectief aanpakken zonder dat je een jarenlang gespecialiseerd traject hoeft te volgen. Dit betekent natuurlijk niet dat tantra klassieke therapieën of methodes overbodig maakt. Tantra kan in ons gejaagd leven wel dienen als een ultiem middel dat je helpt ontspannen en zelfzeker in het leven te staan en te genieten van elk moment.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gwendolinegeerinck

gwendolinegeerinck

https://www.tantra-healing.be

Tantra Healing is een nieuw opgestarte zaak in Dessel die klanten aantrekt over heel België en Nederland. Gwendoline Geerinck, de oprichtster, is de drijvende kracht achter dit project en neemt alle Tantra massages als koppelsessies voor haar rekening. Zij heeft reeds meer dan twintig jaar ervaring opgebouwd in het werken met allerlei vormen van massage, energetisch en emotioneel lichaamswerk.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief