Asbestbureau Öko-Care verandert zijn naam in Tritium Asbest, het concern waar Öko-Care al geruime tijd onderdeel van is.

In eerste instantie zullen de namen naast elkaar worden gebruikt, maar op termijn zal Öko-Care als merk verdwijnen, melden beide bedrijven.

Na de overname in 2017 van Öko-Care door onderzoeks- en adviesbureau Tritium Advies werd in eerste instantie besloten om de merknaam Öko-Care te behouden. Uiteindelijk is er in goed overleg tussen beide bedrijven toch gekozen om de naamsverandering nu dan toch door te zetten.

John van Engelen, directeur van beide bedrijven, vertelt dat de ondernemingen nu vaak moesten uitleggen dat Tritium Advies en Öko-Care hetzelfde bedrijf zijn. Door in de toekomst samen te gaan onder één naam hopen we een nog completer dienstpakket aan onze klanten te kunnen leveren. Op die manier kunnen we nog snellere stappen zetten naar, onder andere, een asbestvrije toekomst.

Ook het verbod asbestdaken in 2024 speelt mee in keuze naamswijziging

De ingenieursbureaus verbinden de keuze om nu toch de naam te wijzigingen ook aan de asbesttransitie. “Daarbij zijn de schaalvoordelen en synergie effecten van groot belang, aldus Arno Smits, teamleider van Öko-Care. Door vanaf 1 januari 2019 samen te gaan onder één naam combineren wij onze kennis en deskundigheid onder één dak. Zo kunnen wij onze klanten nog beter voorzien van slimme, duurzame oplossingen die bijdragen aan een prettig, veilig en gezond leefklimaat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bas van Engelen

https://www.tritium.nl/

Tritium is een onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in bodem-, water-, lucht- en asbestonderzoek, geluid & bouwfysica, KAM en ruimtelijke ordening. Bij ingenieursbureau Tritium Advies staan meer dan 60 vakspecialisten voor u klaar om u te helpen bij vraagstukken op het gebied van bodem-, water-, lucht- en asbestonderzoek, geluid & bouwfysica, ruimtelijke ordening, ecologie en kwaliteit, arbo & milieu. Al die disciplines onder één dak maken dat we u goed en snel kunnen voorzien van het juiste advies. Dat werkt wel zo prettig en bespaart u kosten.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief