Alweer een gat in de (auto)markt

Alweer een gat in de markt!

Carsultant, de eerste vrouwelijke automakelaar in Nederland, gaat de samenwerking aan met Leazer, een unieke veilingsite voor autolease-contracten.

Al bijna een jaar verder en Carsultant groeit gestaag. Vivienne van der Veen is dit initiatief gestart om mensen behulpzaam te kunnen zijn bij het kopen of leasen van een auto. Door haar knowhow en netwerk in de autobranche begint Carsultant langzaam een begrip te worden.

 

Inmiddels heeft Carsultant haar naam verbonden aan een ander nieuw en uniek bedrijf; Leazer.  Leazer is de veilingsite voor lease-contracten.

 

Een auto leasen wordt steeds populairder en daarmee ook het aantal leasevormen en het aantal aanbieders. Voor de gewone man (en vrouw) is het moeilijk het kaf van het koren te scheiden en de beste aanbieding te vinden, als je überhaupt al wijs wordt uit alle vormen van- en regels omtrent autolease. Hier biedt Leazer uitkomst! Door haar unieke veiling-concept, staat het de aangesloten leasemaatschappijen vrij om naar beneden te bieden op het aangeboden contract (dus de auto of auto’s die de klant wenst) en in dit geval geldt dat de laagste bieder wint. Op deze manier is de klant dus altijd verzekerd van de beste deal!

Leazer richt zich op full operational lease, dat is de vorm waarbij er een nieuwe auto geleverd wordt en de klant een vast maandbedrag per maand betaalt voor gebruik van deze auto.

 

Leazer is dus de uitkomst voor zakelijke klanten omdat er altijd de scherpste deal geboden wordt!

Voor meer informatie over, kijk op www.carsultant.nl of www.leazer.nl,

 

Vivienne van der Veen namens Carsultant, 06 29 56 71 78

Ramon Twickler namens Leazer, 06 24 15 20 07

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vivienne van der Veen

http://www.carsultant.nl

Carsultant, de eerste en enige vrouwelijke automakelaar van Nederland. Carsultant biedt advies en bemiddeling bij de aankoop of lease van jouw auto, zowel particulier als zakelijk. Of het nu gaat om een nieuwe of een tweedehands auto, Vivienne heeft een groot netwerk en genoeg knowhow om altijd de beste auto voor je geld te vinden.  Op een huis na, is een auto normaalgesproken de grootste aankoop die je zult doen, dus dan mag je er ook het nodige van verwachten toch? En als je een huis koopt, neem je toch ook een makelaar mee. Zo een die weet wat er komt kijken bij het technische aspect, die de onderhandelingen doet en die er voor zorgt dat je alleen nog maar hoeft te tekenen.  Carsultant biedt exact die dienst ook, complete ontzorging voor een scherp tarief! 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief