Zorgeloos op vakantie met een alarmsysteem

alarmsysteem-vakantie

Zorgeloos op vakantie met een alarmsysteem

Heel wat mensen zijn deze zomer al op vakantie geweest. Sommige vakantiegangers kwamen na de vakantie thuis en stonden voor een onaangename verrassing. Er gebeuren namelijk heel wat huisinbraken wanneer mensen op vakantie gaan. Een alarmsysteem kan de beveiliging van je huis gevoelig verhogen en zo de kans op inbraak drastisch verlagen. Maar hoe kies je nu een goed alarmsysteem?

 

Een draadloos of bekabeld alarmsysteem?

Heb je een bestaande woning en wil je niet in muren boren of kabels laten rondslingeren? Dan is de keuze waarschijnlijk snel gemaakt. Een draadloos alarmsysteem is in dat geval de betere keuze. Een bekabeld alarm is slechts interessant bij een nieuwe woning waarbij in het plan al rekening kan gehouden worden met de kabels voor het alarmsysteem.

 

Een alarm met of zonder meldkamer?

Een meldkamer krijgt bij alarm een notificatie en zal daarop de eigenaars verwittigen alsook eventueel politie/brandweer/… Uiteraard is deze dienst niet gratis en betaal je een abonnement dat op jaarbasis behoorlijk kan oplopen. Als je kiest voor een alarm zonder meldkamer, dan zul je waarschijnlijk verwittigd worden via SMS-meldingen, notificaties via een app of automatische telefonische oproepen.

 

Installatie door professionele installateur of doe-het-zelf pakket?

Er bestaan alarmsystemen die je eenvoudig met een doe-het-zelf pakket kan installeren. Vaak zijn dit wat goedkopere, draadloze alarmsystemen. De installatie van deze pakketten is meestal zodanig eenvoudig dat iedereen dit kan. Wil je echter zeker zijn van een correcte installatie, dan kan je beroep doen op een professionele installateur. Bij een installateur heb je vaak geen keuze tussen alarmsystemen en ben je verplicht een (duur) alarmsysteem aan te schaffen, meestal met een abonnement voor een meldkamer.

 

Wat is de prijs van een alarmsysteem?

Hoeveel je bereid bent uit te geven voor een alarmsysteem speelt uiteraard ook een rol in je aankoopbeslissing. Goedkope alarmsystemen zijn niet steeds de beste keuze maar ook bij dure systemen heb je niet altijd zekerheid. Om te bepalen of een alarmsysteem zijn prijs waard is kan je dus best beroep doen op ervaringen van andere mensen of de raad van experts. Dan ben je zeker dat de kwaliteit de kost van het alarmsysteem waard is.

 

Op beveiliging-vergeleken kan je reviews lezen van experts en consumenten over alarmsystemen, rookmelders en camerabeveiliging zodat jij een iets gemakkelijkere aankoopbeslissing kunt maken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief