Zimra Geurts laat zich crowdfunden

….…….…….……..…….……..………..…………PERSBERICHT………………….……..….….…….……..……………..

 

GLMRR.com presenteert: Zimra Geurts!

Ex-Playmate van de Wereld wil weer naakt!

 

Ze was Neerlands mooiste in 2011, de Playmate van de Wereld in 2012, succeskandidaat in Expeditie Robinson in 2013 en nu… nu wil Zimra Geurts exclusief voor de leden van GLMRR.com opnieuw uit te kleren. Zimra: “Ik heb een nare eetstoornis overwonnen, ik ben eindelijk op een natuurlijke wijze op gewicht en ik wil mijn fans graag een plezier doen met een prachtige nieuwe shoot!”. Alle fans maken bovendien kans op de bonusprijs: een droomdate met Zimra!

 

Hoofdredacteur Jan Heemskerk is erg blij dat Zimra Geurts bij GLMRR heeft getekend. “Zimra is echt een icoon als glamourmodel, één van de meest succesvolle Playmates die Playboy ooit in Nederland heeft voortgebracht, een klassieke schoonheid, bizar sexy vrouw en een bijzonder grappig mens.”

 

Fans die willen meewerken aan de nieuwe shoot van Zimra, kunnen een bijdrage vanaf 5 euro doneren op Zimra’s profielpagina op GLMRR (http://glmrr.com/nl/case/zimra). Wordt het streefbedrag binnen de gestelde termijn gehaald, wordt Zimra door topfotografe Myrthe Mylius op het historisch prettig beladen eiland Lesbos gefotografeerd. Zimra: “Ik voel me bijzonder op mijn gemak bij Myrthe en ik weet zeker dat ik me bij haar volkomen kan blootgeven”.

 

Ook de shoot van Zimra valt volledig onder de richtlijnen van GLMRR: er wordt alleen gefotografeerd als het totaal benodigde bedrag via donaties is opgebracht. Wordt het bedrag niet binnen de gestelde termijn gehaald, krijgen alle donateurs hun geld (minus transactiekosten) keurig teruggestort op hun bankrekening. Bij GLMRR betaal je alleen voor succes!

 

De profielpagina van Zimra Geurts gaat donderdag 16 juli 2015 live. Vanaf dat moment kan worden gedoneerd voor wat alleen maar een legendarische comeback van ’s lands meest begeerlijke Playmate kan worden. Alle donateurs maken bovendien kans op een droomdate met Zimra: voor instructies: zie de profielpagina… Let op: alleen donateurs dingen mee!

 

Wat is GLMRR° ©?

 

  • GLMRR°© (GLMRR.com) is een nieuw online platform ter bevordering en behoud van de mooie Nederlandse traditie van glamourfotografie.

 

  • Op GLMRR°© presenteren zich aantrekkelijke bekende en minder bekende vrouwen, die graag een echte glamour-fotoshoot willen meemaken. Ieder model krijgt haar eigen profielpagina.

 

  • Modellen kunnen hun voorkeur uitspreken voor drie types fotoserie: lingerie/bikini, teasing topless en stijlvol naakt. Op de profielpagina van het model kun je zien voor welke categorie zij zich aanmeldt.

 

  • Bezoekers van de site kunnen zich registeren en via de unieke betaalmodule geld inleggen om de fotoshoot van het model naar hun keuze mede mogelijk te maken. In ruil hiervoor ontvangt de donateur de complete fotoshoot gepersonaliseerd en gewatermerkt exclusief digitaal in huis. Plus: wie meer doneert, krijgt meer waar voor zijn geld!

 

  • Wordt de benodigde hoeveelheid geld om de shoot te realiseren niet gehaald binnen de gestelde termijn, dan gaat de fotoshoot niet door en krijgen alle donateurs hun geld teruggestort.

 

  • GLMRR°© draagt zorg voor de inhoudelijke realisatie van alle fotoshoots.

 

  • GLMRR°© werkt samen met een keur aan erkende fotografen als Jaap Vliegenthart, René de Haan, Cooper Seykens, Patrick Kaas en Frank de Mulder.

 

  • GLMRR°© staat onder redactionele leiding van Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van FHM en Playboy. De kwaliteitsnormen die hij bij die tijdschriften hanteerde, gelden nu ook als richtlijn voor GLMRR°©.

 

 

———————————————–EINDE PERSBERICHT———————————————-

 

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

 

Voor meer informatie kunt u naar Leonie@glmrr.com mailen, of bellen met: Jan Heemskerk: 06 – 53 87 01 55.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

glmrr

http://www.glmrr.com

GLMRR staat garant voor de allerbeste glamourfotografie, van de allermooiste vrouwen, dóór gelauwerde topfotografen. En het mooiste van alles: het is allemaal mede mogelijk gemaakt door … jou!

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief