Wethouder Rabin Baldewsingh bezoekt de Buena Vista Beach Club

Wethouder Rabin Baldewsingh (Volksgezondheid, Duurzaamheid, Media en Organisatie) van de gemeente Den Haag bezoekt op 21 juni 2013 om 14.30 uur de Buena Vista Beach Club om de eerste duurzame strandtent van Den Haag te bekijken.

 

 

Op 6 april jongstleden werden bij de Buena Vista Beach Club 12 zonnepanelen aangesloten op hun groepenkast. Zo’n 2250 KWh wordt hiermee in de zomermaanden opgewekt, het gemiddeld jaarlijks verbruik van een 1,5 persoon huishouden. De Buena Vista Beach Club is daarmee de eerste strandtent van Den Haag die zijn eigen stroom opwekt. De wethouder van onder andere duurzaamheid, Rabin Baldewsingh, bezoekt de Buena Vista Beach Club om het met eigen ogen te bekijken.

 

De Buena Vista Beach Club heeft meer gedaan aan duurzaamheid. Zo is er een groen dak van 32 m2 geplaatst op de keuken containers en boven de koeling. Het groen dak draagt bij aan een beter luchtkwaliteit en houdt het binnenklimaat van de keuken containers prettig om in te werken. Een groen dak werkt als een natuurlijke airco. Ook de koeling zal minder vaak aanslaan door het groene dak wat een extra besparing met zich mee brengt.

 

De volledig duurzaam, biologische keuken van de Buena Vista Beach Club sluit hier naadloos op aan. Er is tegenwoordig steeds meer het besef dat we anders met de aarde moeten omgaan en de Buena Vista Beach Club merkt dit heel erg bij haar gasten. Mensen kiezen, ondanks de economische crisis, niet snel meer voor goedkope vis of vlees. Er komen gasten speciaal naar de Buena Vista Beach Club omdat er duidelijk een duurzaam en gezond beeld gegeven is aan de bedrijfsvoering.  

 

Tijdens het bezoek van de wethouder zal er op een speelse manier uitleg gegeven worden over zonnepanelen, groene daken en een duurzaam biologische keuken. Graag nodigen wij u uit om daarbij te zijn!

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Energy Guards

http://www.energyguards.nl

Besparen terwijl u verduurzaamt, dat is ons motto.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief