] Tesstesst.nl, de nieuwe Nederlandse sex toy review website verbreekt bezoekers record

Het lezen van sex toy reviews op de website www.tesstesst.nl blijkt populairder dan ooit

Almere – Wat begon als een droom van een enthousiaste sex toy verkoopster en expert loopt uit in online hit.

Tess, de drijvende kracht achter tesstesst.nl heeft inmiddels al 20 jaar ervaring binnen de verkoop van sex toys. Afgelopen maart wilde zij haar passie en kennis over sex toys delen met de rest van Nederland en richtte, samen met haar man Jay https://www.tesstesst.nl op.

De ongezouten, objectieve en eerlijke sex toy reviews hebben veel trouwe lezers, maar ook nieuwe bezoekers zijn snel enthousiast over de informatie die te lezen is op de site.

Het lijkt er dan ook op dat de sex toy review website 2017 zal afsluiten met een ongekend hoog aantal bezoekers. Die niet alleen komen voor de sex toy reviews maar ook voor de nuttige andere informatie over bijvoorbeeld glijmiddel of andere gels.

Ook op social media
Buiten de website zijn Tess en haar man Jay ook actief op velerlei social media. Zo heeft tess een instagram account op https://instagram.com/tess_tesst en is Jay te vinden op https://instagram.com/Jay_tesst. Jay is verder ook zeer actief op twitter, https://twitter.com/jay_tesst . De facebookpagina van de site is te vinden op http://fb.me/tesstessttoys

Tess en Jay zijn beide erg blij dat zij kunnen voorzien in de behoefte die hun trouwe gevolg, volgens eigen zeggen heeft.

Vlogs

Tess brengt sinds kort ook elke week een vlog op YouTube uit, zoals te zien is op https://www.youtube.com/watch?v=rOddnZ0olbc

Sociaal doel

Buiten het informeren van mensen over het gebruik van sex toys en het schrijven van sex toy reviews, hopen Jay en Tess met www.tesstesst.nl ook het sociale taboe dat rust op seksualiteit, seks en masturbatie te doorbreken. Dit door de site en zijn content zo laagdrempelig mogelijk te maken en te houden.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief