Start Mobile Service Centre Almere

Met de opening van een 2e Mobile Service Centre vestiging in Almere is een eerste stap gemaakt met de groei naar een landelijke organisatie. Mobile Service Centre is een groeiende formule gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken.

 

Mobile Service Centre, staat voor “ouderwetse” kwaliteit en service in een nieuwerwets jasje. Alle services (reparatie, onderhoud, upgrade en software download)  aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ‘’klaar terwijl u wacht service’’ te bieden.

 

Na een gedegen opleiding en uitgebreide praktijktraining zijn de service engineers in de vestiging in Almere gecertificeerd. Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel vast te stellen en vervolgens deskundig en snel te repareren.

 

Door de kwaliteit van de originele onderdelen en de gecertificeerde medewerkers geeft Mobile Service Centre een garantie van 12 maanden op de uitgevoerde werkzaamheden.

 

Naast service op de vestiging door Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit  op  uw locatie te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphone of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden.

 

Naast de kwaliteit en service, zorgt Mobile Service Centre ook voor een milieuvriendelijke manier van afvoeren van het afval dat ontstaat bij de service van uw smartphone of tablet. Uiteraard kunt u ook terecht voor de inlevering van uw oude en/of  defecte apparaat wat vervolgens milieuvriendelijk  zal worden afgevoerd.

 

U kunt 7 dagen per week  terecht bij Mobile Service Centre Almere en via de website (www.mobileservicecentre.eu) uw afspraak in plannen. Mocht u een afspraak willen buiten de agenda tijden kunt u telefonisch contact opnemen via 085- 536 36 37 of   per email via almere@mobileservicecentre.eu .

 

U vindt Mobile Service Centre Almere aan Schelvisstraat 38, 1317SJ Almere. Met gratis parkeren voor de deur (Waterwijk Almere).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerard van den Heuvel

http://www.mobileservicecentre.eu

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief