Samenwerking en leiderschap verbeteren in een escaperoom

Samenwerken en leiderschap zijn niet alleen in iedere organisatie belangrijk, ook bij escape rooms zijn deze twee eigenschappen een must om de escape succesvol te volbrengen. Bertie Ubaghs van Feedback Consulting heeft samen met The Escape Hunt Experience Maastricht unieke coaching programma’s opgezet om de samenwerking en het leiderschap binnen organisaties of teams te verbeteren.

Training in een escaperoom?

Escaperooms zijn gameful experiences waarbij een klein team door middel van het oplossen van puzzels en raadsels de uitgang binnen 1 uur moet bereiken. In de escape room zijn de spelers echt op elkaar aangewezen. Er is geen invloed van buitenaf en dus moeten de teamleden vertrouwen en bouwen op elkaars kennis en vooral op elkaars inzicht.

Een escape room geeft inzicht in het gedrag van de deelnemers. Het hele spel wordt door de coach gevolgd en opgenomen. Na de escape gaat de coach met de deelnemers de videobeelden analyseren en wordt de vertaalslag gemaakt van de escaperoom naar de werkcontext. Om een coaching sessie nog waardevoller te maken kan deze gecombineerd worden met een persoonlijk DISC gedragsanalyse welke de unieke gedragsstijlen van alle teamleden in kaart brengt en handvaten biedt om persoonlijke kwaliteiten en valkuilen zichtbaar en bespreekbaar te maken. Na afloop van de sessie is er de mogelijkheid om een tweede escaperoom te doen waarin de feedback en leerpunten uit de eerste escaperoomsessie meteen toegepast kunnen worden.

Een training bij The Escape Hunt Experience Maastricht, onder begeleiding van Bertie Ubaghs van Feedback Consulting is geschikt voor ieder individu en team dat effectiever wil worden in zijn of haar leiderschap of de samenwerking wil verbeteren. Het is een ervaring die niet alleen leuk is, maar vooral ook erg leerzaam en nuttig voor iedere persoon, het team en de organisatie.

——————————————————————————————

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met The Escape Hunt Experience Maastricht (T: +31 (0)6 44 111 455 / @: maastricht@escapehunt.com) of met Bertie Ubaghs van Feedback Consulting (T: +31 (0)6 17 308 889 / @: b.ubaghs@feedbackconsulting.nl)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief