Rapid Circle behaalt status Microsoft Cloud Activated Partner

Rapid Circle behaalt status Microsoft Cloud Activated Partner

Rapid Circle is daarmee één van de belangrijkste partners van Microsoft op gebied van Cloud solutions.

 

Rapid Circle heeft in mei de status van Microsoft Cloud Activated status behaald. Dat betekent dat Microsoft Rapid Circle schaart onder één van de top Cloud-experts in Nederland. Op dit exclusieve lijstje onderscheidt Rapid Circle zich als een partij die vooral op gebied van Office 365 (SharePoint Online, Mail en Lync) innoveert.

 

Frank van der Meer (Business Development Manager Office 365): “Rapid Circle heeft deze hoogste en exclusieve kwalificering op gebied van Cloud dik verdiend en heeft écht innovatieve projecten gerealiseerd op basis van Office 365. Bijvoorbeeld een Sociaal Intranet voor Florence Zorg, waar de sterkte van Office 365 erg goed uit de verf is gekomen. 4000 zorgmedewerkers in het veld, in de verzorghuizen en op kantoren werken efficiënter samen, delen, communiceren en verwerken en hebben met dit sociale intranet een virtueel kantoor dat zij overal kunnen bedienen, via PC en tablets. Rapid Circle is een creatieve en toegewijde partij, die er helemaal voor gaat. Wij vertrouwen onze klanten graag aan Rapid Circle toe”.

 

Wilco Turnhout, medeoprichter van Rapid Circle: “Wij vinden het een eer dat wij deze kwalificatie hebben behaald. Wij zijn een partij die SharePoint (en Office365) implementeren voor hogere productiviteit en efficiency door SharePoint sociaal en gebruiksvriendelijk te maken. SharePoint Online leent zich bij uitstek voor Deskless Workers, zoals binnen Retail, Zorg, Facilities en bij Blue Colar Workers. Microsoft is voor ons een belangrijke partner en zijn erg blij met de ondersteuning die wij van hen krijgen en de samenwerking die we hebben. Cloud is voor ons één van de 3 pijlers onder onze strategie”.

 

Over het Cloud-partnerprogramma van Microsoft

Het Microsoft-partnerprogramma voor cloud computing is bedoeld voor partners die substantieel bijdragen aan de cloud-strategie van Microsoft. Het programma begint met het Cloud Accelerate Partnership. Om in aanmerking te komen voor de hoogste kwalificatie, Microsoft Cloud Activated Partner, moet een partner een grote bijdrage hebben geleverd aan de verkoop en activering van cloud-abonnementen (seats). Daarnaast moeten de partners ook de nodige trainingen volgen en examens afleggen op het gebied van Microsoft cloud computing.

 

OVER Rapid Circle

Rapid Circle helpt organisaties te innoveren in samenwerken en communicatie. Met een specialisatie in SharePoint en Office 365 en rondom Enterprise Social Networking. Rapid Circle heeft in Nederland 22 professionals in dienst en heeft tevens een Competence Center in India opgezet, waar ook Attini Social Suite for SharePoint is gebouwd. www.rapidcircle.com,www.attini.com

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Esther Munsters

http://www.rapidcircle.com

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief