Platina verlovingsringen

Platina verlovingsringen

 

U wilt de volgende stap nemen in uw relatie met uw partner door een huwelijksaanzoek te doen enwilt iets nieuws, apart en uniek, maar denkt gelijk aan goud. Als u iemand bentdie van wit houdt, maar een stapje buiten uw comfort zone wilt nemen. Dan is een verlovingsring van platina de beste keus voor u. Platina is een fantastische hard materiaal en is in slechts vijf landen te delven, maar is als sieraad overal ter wereld te vinden. Een verlovingsring van platina heeft tal van voordelen, omdat heteen kneedbare en buigzaam metaal is. Voor zij die dol zijn op een grijs-witte kleur met een mooie glans, kunnen het best voor platina kiezen. Naast de kleur is platina een erg goed bestand tegen corrosie door halogenen, zoutzuur, cyaniden en oxideert niet aan de lucht. Verder is het metaal zeer geschikt om juwelen waaronder ringen van te vervaardigen en is het onschadelijk voor mensen. Het wordt minder snel dof, is chemisch stabiel en is een goed bestand tegen hoge temperaturen.

 

Het is vaak erg moeilijk voor een bruidegom om de juiste ring uit te kiezen. Er zijn trouwens wat platina verlovingsringen betreft vele mogelijke modellen die deze keuze alleen moeilijker maken.Als het gaat om verlovingsringen iseen belangrijke plus punt dat dit edelmetaal zijn perfecte grijs-witte kleur en glans niet zal verliezen met de tijd. Als de samenstelling en legering juist zijn,dan kan de ring bestaan uit 95% platina. Populaire modellen kunnen zijn:

 

  1. Platina trilogiering: De platina trilogiering kent verschillende betekenissen en is al eeuwen bekend. Maar als verlovingsring is het de ultieme uiting van de liefde voor deze generatie. De platina trilogieverlovingsring bestaat uit drie stenen naast elkaar waarbij de middelste steen vaak genoeg iets groter of hoger is dan de andere. De twee uiterste stenen stellen het verleden en de toekomst voor,terwijl de middelste het heden voorstelt. De reden hiervooris, omdat de enige tijd waar je het beste van kan maken is het heden.

 

  1. Platina “Toi et Moi”: De naam van deze ring betekent in het Frans letterlijk “jij en ik”.Aan de voorkant van de “Toi et Moi” zijn er twee (edel)stenen die van elkaar verschillen. In de 19e en 20e eeuw waren deze ringen typische verlovingsringen en symboliseerde zij twee zielen die één werden. Maar de ring die deze trend begon was een verlovingsring met een saffier en diamanten steen die Napoleon aan zijn verloofde Josephine gaf in 1776.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Kone Verlicte

Ik ben een blogger en hou van schrijven. 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief