Platform voor lotgenoten kan werkdruk bij huisartsen deels weghalen

Almere, 27 juni 2016 – Afgelopen maand is het wereldwijde platform voor lotgenoten, pillarpost.org, live gegaan. Dit ontmoetingsplatform is er voor mensen met een; traumatische ervaring, verslaving, schulden, of met een ernstige ziekte. Ook mensen die zich eenzaam voelen, te maken hebben met ouderverstoting, gepest worden  of te maken hebben met een andere oorzaak van verdriet of machteloosheid kunnen lotgenoten zoeken om (anoniem) 1 op 1 mee te praten. Iedereen kan hier onder andere ervaringen, emoties, oplossingen en problemen uitwisselen.

 

Lotgenotencontact onderscheid zich op verschillende punten van contacten met professionals en/ of familie of vrienden. Het is de enige vorm van hulpverlening waarbij mensen door contact met ervaringsdeskundigen nieuwe kennis opdoen,  begrip vinden, verwerken door praten en op deze manier elkaar helpen beter met problemen om te gaan.

 

Door tijdig in een veilige omgeving over  problemen te praten met lotgenoten bestaat er een reële kans dat aanvullende hulpverlening overbodig wordt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pillarpost.org

Pillarpost.org

http://www.pillarpost.org

Pillarpost.org het wereldwijde ontmoetingsplatform voor mensen met problemen in verschillende categorieën en hun naasten.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief