Petiteamelie.nl opent babykamer concept store

petite-amelie-fleur-babykamer-driedelig

Petite Amélie is al enige jaren een begrip op het internet onder aanstaande en jonge ouders die op zoek zijn naar een bijzondere babykamer. In de voetsporen van grote online retailers zoals Amazon is ook Petite Amélie begonnen met het openen van fysieke verkooppunten. In april 2016 is de eerste Petite Amélie concept store geopend in Bussum. Er is bewust gekozen voor een centrale en makkelijk bereikbare locatie in Nederland midden in de driehoek Amsterdam, Utrecht, Amersfoort. 
In de Petite Amélie store in Bussum vind je de complete serie babykamers, accessoires, babykamer textiel en speelgoed met plezierige prijskaartjes. The place to be als je inspiratie zoekt voor de inrichting van de babykamer.

Inspiratie voor de babykamer
De concept store is vooral bedoeld om een idee te krijgen over hoe je een babykamer kunt inrichten en waar je allemaal uit kunt kiezen. En waar je aan moet denken! Petite Amélie doet er alles aan om de babykamers zo mooi mogelijk te presenteren met alles wat erbij hoort: accessoires, hemeltjes, beddengoed en knuffels. Een babykamer moet je immers kunnen beleven en voelen. En heel eerlijk: het krijgen van je kind is een van de mooiste momenten in je leven en je wilt er vast alles aan doen om de baby in een mooi en gezellig kamertje te verzorgen en te laten slapen. De concept store biedt alle ruimte om rustig rond te kijken en advies in te winnen

Verschillende stijlen babykamers
Petite Amélie heeft babykamers met unieke stijlen: van klassiek, romantisch tot aan modern en retro. Voor iedere ouder wat wils en met veel keuze in mooie en bijzondere accessoires zoals dekbedjes, kleurrijke kussens, ronde vloerkleedjes, poppenwagens en knuffels. Kortom, alles waarmee je een gezellige babykamer kunt inrichten. De accessoires zijn ook heel geschikt om cadeau te geven! Onweerstaanbaar leuk voor aanstaande opa’s en oma’s!

Betaalbare babykamers
Petite Amélie heeft vooral betaalbare meubels voor de babykamer. Zo is een complete babykamer al te koop vanaf 399 euro. Alle meubels zijn gemaakt van degelijke materialen, voornamelijk hout. Al het gebruikte hout is afkomstig uit Europa en voldoet aan alle Europese wetgeving en veiligheidsnormen. Robuust materiaal dat tegen een stootje kan.
De babykamers worden binnen één dag, uit voorraad, gratis thuisbezorgd. Geen lange levertijden; wél zelf te kiezen leverdatum mogelijk.

Parkeren tegenover de store
De concept store van Petit Amélie is zes dagen per week geopend en eveneens op koopzondagen. De winkel staat in Bussum, en bevindt zich aan de Kerstraat 6. Vlakbij de A1, en op 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Parkeren is geen probleem; recht tegenover de winkel is een royale parkeerplaats.

Meer weten over de concept store?
Kijk op http://www.petiteamelie.nl/concept-store voor meer informatie en precieze openingstijden.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

148345jr

148345jr

http://www.artikel-marketing.com

Petite Amélie - geboren in Lyon in 2010 - ontwerpt en produceert unieke meubels en accessoires voor de kinder- en babykamer.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief