Onder indruk van Quantum-Touch? volg Opleiding tot Regenesis Energetisch therapeut,

Onder indruk van Quantum-Touch? volg Opleiding tot Regenesis Energetisch therapeut, - berichtafbeelding

 

De basis workshop van Quantum-Touch Level I, welke wordt gegeven door Quantum-Touch Instructors is voor veel mensen de eerste kennismaking geweest met de bijzondere en indrukwekkende Healing methode van de Amerikaanse natuurgeneeskundig therapeut Robert Rasmusson.  Quantum-Touch Level I is grotendeels gebaseerd op de introductie workshop van Robert Rasmusson  genaamd Regenesis. Richard Gordon schreef over deze introductie workshop Regenesis het boek Quantum-Touch.

Honderdduizenden mensen over de hele wereld hebben zo het werk van Robert Rasmusson in het boek Quantum-Touch kunnen lezen en in workshops mogen ervaren als krachtig, simpel en voor een introductie workshop zeker indrukwekkend.

Het vervolg op deze introductie workshop van Robert Rasmusson is niet beschikbaar via Quantum-Touch. Gelukkig hebben Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos van de Quantum-Academy na een 3 jarige intensieve Teacher opleiding de complete jaaropleiding van Regenesis naar Nederland kunnen halen zodat men deze indrukwekkende Healing methode Regenesis-Healing (opnieuw ontstaan of hergeboorte) ook in Europa kan leren.

Noot: De  workshop Quantum-Touch Level II  is géén vervolg is op het werk van Robert Rasmusson maar een eigen compilatie van de schrijver Richard Gordon.

Regenesis-Healing, een prachtige en volwaardige opleiding tot Energetisch therapeut.
In één jaar leert men een dusdanig krachtige en uitgebreide energetische Healing methode dat het resultaat op zijn minst vergeleken kan worden met een 4-jarige HBO opleiding, met dit verschil dat de Regenesis-Healing opleiding is gebaseerd op meer dan 60 jaar praktijk ervaring van een van de beroemdste energetisch therapeuten in Amerika.

De opleiding bestaat uit 4 weekenden van 3 dagen met daarnaast een onbeperkt aantal maandelijkse oefendagen. De theorie is tot het minimum beperkt zodat veel tijd besteed kan worden aan de werkelijke essentie van genezing.
De totaalprijs inclusief certificering bedraagt slechts  2250,- euro. De oefendagen zijn vrijblijvend en kosten 25,- euro per dag (ca. 12 x per jaar).
Voor meer informatie over de Regenesis-Healing therapie, klik hier

Het verschil met andere opleidingen is dat er bij Regenesis-Healing wordt uitgegaan van de bijzondere eigenschappen van het celgeheugen (Blue Dot Energy) van de mens in al zijn heelheid en dat die toestand altijd terug kan keren, daarom zijn wonderen bij Regenesis heel gewoon.  De Regenesis-Healing therapie pakt de oorzaak van het probleem aan en niet het gevolg zoals vaak bij andere geneeswijzen.

Regenesis-Healing is een complementaire geneeswijze met het energetische aspect als invalshoek. De energetische therapie is in Nederland, wat omvang betreft, de grootste onder de complementaire geneeswijzen. Jaarlijks worden er  1½ tot 2 miljoen behandelingen gegeven. Op basis van het aantal mensen dat gebruik maakt van de energetische therapie kan gesteld worden dat deze in een grote maatschappelijke behoefte voorziet.

Vaardigheden
Regenesis-Therapeuten kunnen na de opleiding cliënten behandelen met problemen van fysieke, emotionele, psychische en neurologische aard, zowel chronische als niet-chronisch. Uit onderzoek is bekend dat het overgrote deel (84%) van de patiënten zegt baat te hebben gevonden bij de behandeling door energetisch therapeuten.

Opleiding
De opleiding Energetisch Therapeut beoogt het verwerven van voldoende vaardigheden en kennis die gericht zijn op het uitoefenen van een therapie in relatie tot de aandoening en/of ziektebeeld. Hoewel de opleiding heel goed kan dienen voor eigen ontwikkeling is de opleiding primair gericht op latere beroepsuitoefening.

Voor Regenesis-Healing kan je terecht bij de Quantum-Academy.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...
  • Marilyn schreef:

    Toevallig zag ik jullie persbericht, ik heb een quantumtouch workshop gevolgd en vroeg me al af wat het vervolg was want quantumtouch level II was niet zo duidelijk omschreven wat dat inhield. bedankt ik ga meteen kijken.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief