Nilfisk hogedrukreiniger

Onderhoud plegen aan de Nilfisk hogedrukreiniger

Nilfisk hogedrukreiniger stallen voor de winter.

 

Als de klus met uw Nilfisk erop zit en u wilt het apparaat voor een langere tijd opbergen, bijvoorbeeld wanneer het winter wordt, dan is het verstandig om op bepaalde zaken te letten. Wanneer het apparaat niet zorgvuldig wordt onderhouden moet u wellicht nieuwe Nilfisk hogedrukreiniger onderdelen bestellen.

 

1 Het vuil aan de buitenkant van de Nilfisk hogedrukreiniger.

Hoewel het apparaat veel water kan verwerken, is het niet voor de volle honderd procent waterdicht. Er kan dus vuil en vocht doordringen in de bewegende delen van de Nilfisk. Neem na gebruik de reiniger en de slang af met een doek om de buitenkant schoon te krijgen.

2 Het opbergen van de Nilfisk.

Om de hogedrukreiniger goed op te bergen is het niet de bedoeling om het apparaat vol met water weg te zetten. Ook de reiniger helemaal laten leeglopen is niet goed. De beste manier is om er anti-vries of ruitenwisservloeistof in te pompen, door het apparaat kort te laten draaien. Door de vloeistof kan de Nilfisk hogedrukreiniger een tijdje weggezet worden zonder dat er Nilfisk onderdelen kapot gaan.

3 De spuitlans loskoppelen.

Bij het loskoppelen is het belangrijk dat er geen viezigheid, aarde of zelfs insecten in de onderdelen van de spuitlans en slang terecht komt. Het is een goed idee om de openingen af te dichten met bijvoorbeeld een folie.

 

Nilfisk hogedrukreiniger weer gebruiken na de winter.

 

Na de winter is voor het thuisgebruik van een hogedrukreiniger de traditie om het terras of het pad weer goed schoon te krijgen voor aankomende lente. Om uw apparaat goed te laten functioneren is het noodzakelijk om de reiniger goed te onderhouden. Anders kan uw Nilfisk hogedrukreiniger problemen ondervinden.

 

Controleer uw Nilfisk op de volgende punten:

1 Kijk goed of de stekker niet roestig is geworden tijdens de winter. Roest zorgt ervoor dat er niet goed contact gemaakt kan worden. Verwijder de roest met schuurpapier.

2 Als een ontkoppelde reiniger een lange tijd niet gebruikt wordt, kan er vuil of insecten in de spuitlans terecht zijn gekomen. Als je de Nilfisk hogedrukreiniger weer aankoppelt kan dit gaan verstoppen en daardoor een niet goed functionerend apparaat veroorzaken.

3 Check alle 0-ringen op de aansluitingen. Deze kunnen gaan lekken door uitdroging.

 

Samenvattend komt het onderhoud van een Nilfisk hogedrukreiniger neer op hetvolgende:

  • Nilfisk hogedrukreiniger vóór de winter klaarmaken om goed opgeborgen te kunnen worden.
  • Nilfisk hogedrukreiniger ná de winter nakijken en gereedmaken voor het eerste gebruik.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Linda van Egmond

http://www.groninger.eu/producten-systemen/nilfisk-alto-kaercher-groeninger-machines-onderdelen-serv

Gröninger Parts & Service levert nieuwe machines, onderdelen, toebehoren en service van fabrikanten als Nilfisk-ALTO, Kärcher en Gröninger Cleaning Systems.  Parts & Service staat garant voor snelle reactietijden bij storingen, deskundig onderhoud en korte levertijden van onderdelen en toebehoren vanuit een actuele voorraad.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief