NIEUW! Training Agile Scrum Foundation: certificering door EXIN

Eindhoven, 6 november 2014 – De nieuwe 3-daagse Agile Scrum Foundation training (incl. examen) combineert de Agile principes met de Scrum werkwijze. De training gaat van start op 19 januari 2015.

Agile is een werkwijze om op een flexibele, snelle manier producten en diensten te ontwikkelen die door klanten als waardevol worden ervaren. Agile vindt zijn oorsprong in complexe ICT vraagstukken en projecten, maar kan ook gebruikt worden in innovatieve projecten, productontwikkeling, onderzoeksprojecten, organisatieontwikkeling en tal van andere projecten.

De Agile Scrum Foundation training leidt op voor het officiële Agile Scrum Foundation examen van EXIN. Deze intensieve en interactieve training geeft een compleet overzicht van de Agile principes plus de Scrum werkwijze. De training wordt in het Nederlands gegeven (en op verzoek in het Engels). De theorie wordt mede behandeld aan de hand van een inspirerende case en wordt afgewisseld met discussie en opdrachten. Op de laatste dag wordt het Agile Scrum Foundation examen van EXIN afgenomen. Ter voorbereiding op het examen wordt uitgebreid geoefend met examenvragen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.imf-online.com of neem contact met ons op via info@imf-online.com of 040 246 0220.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief