Nieuw boek “Liefde doet Leven” over abortus

Stephanie Gray, auteur van het boek Liefde doet Leven, is gaan nadenken over het thema abortus dankzij de volgende gebeurtenis:

Het begon allemaal in 2008. Ik ontmoette de kleinste baby – van 6 maanden oud – die ik ooit had gezien. Ik kwam haar tegen tijdens een reis, toen ik met mijn moeder meeging naar Roemenië. Het kind, Maria [niet haar echte naam], woog slechts 6 pond.

Als je haar streelde of haar kietelde, kwam er geen glimlach op haar gezicht. Ze was emotieloos. onbemind.

Het enige wat ze meegemaakt had in haar leven – van de conceptie tot dat moment – was misbruik en verwaarlozing. Ze trok geen aandacht naar zichzelf toe omdat haar nooit enige aandacht was geschonken.

Maar toen veranderde er iets… Plotseling werd ze vastgehouden. Ze werd gewiegd, ze werd toegezongen en ze werd gekust en geknuffeld! Haar licht – haar leven – werd ontketend door de liefde van mijn moeder en het was verbazingwekkend wat er daarna gebeurde: ze glimlachte, ze lachte en ze maakte geluidjes van plezier.

Hoe bereiken wij mensen over het thema abortus?

Hoeveel meer “Maria’s” zijn er in onze eigen achtertuin? In mijn tijd dat ik de wereld meer dan 12 jaar doorreis, en met mensen praat over het controversiële onderwerp abortus, heb ik veel ontmoetingen gehad met de eenzamen, de gebrokenen en de misbruikten.

Hoe bereiken we de hoofden van deze mensen? En vooral: Hoe bereiken wij de gewonde harten over deze kwestie die op een of andere manier ons allemaal aangaat? Hoe voeren we vriendelijke gesprekken? Hoe brengen we waarheid en liefde in balans, zodat we de levens van de kinderen die nog niet geboren zijn behouden en de levens van de mensen met wie wij gesprekken voeren wakker maken?

Beschouw een gesprek als een ontmoeting

In het gesprek met de ander kan het verleidelijk zijn om meer te focussen op wat we zeggen, dan op tegen wie we het zeggen. Het is echter belangrijk om een gesprek te beschouwen als een ontmoeting met iemand van hart tot hart. Het is belangrijk dat we vriendelijk zijn tegen mensen. Dat we niet van bepaalde ideeën uitgaan, maar dat we proberen de ander te begrijpen.

Stephanie Gray heeft jarenlange ervaring in het voeren van gesprekken over abortus met mensen die het niet eens zijn met het pro-life standpunt. In dit boek deelt ze haar inzichten vanuit haar grote hoeveelheid ervaring en kennis.

Dit boek is geschreven om jou te helpen op een liefdevolle manier de waarheid te vertellen in ontmoetingen met andere mensen.

Dit boek is te koop in de boekwinkel en online op https://www.clcnederland.com/shop/boeken/geloofsopbouw/liefde-doet-leven-9789491935091/

Titel: Liefde doet Leven
ISBN: 9789491935091
Uitgever: CLC Publicaties

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wilco CLC Nederland

http://clcpublicaties.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief