Muziekshop24 is de uitgelezen plek om voor een voordelige prijs de beste kwaliteit instrumenten aan te schaffen. Banjo of drumstel kopen? Bezoek onze webshop!

Als startend muzikant doe je er goed aan om te beginnen met de eenvoudigere instrumenten. Hierbij kun je denken aan de gitaar of het keyboard. Een instrument dat echter vaak over het hoofd gezien wordt is de banjo, wil je graag een banjo kopen? Dan heeft Muziekshop24 een zeer ruim aanbod aan banjo’s voor je klaarstaan. Ben je echter op zoek naar een muziekinstrument als gevorderde muziekkant en hou je ervan om met meerdere mensen muziek te maken? Dan zou een drumstel voor jou een ideale keus zijn!

Drumstel Kopen
Indien je besloten hebt om een drumstel aan te schaffen dan wil je uiteraard eerst genoeg informatie verzamelen, een drumstel kopen is namelijk een dure zaak. Een van de redenen van de hoge aanschafprijs is dat een drumstel bestaat uit een verzameling aan slagwerkinstrumenten. Zo bestaat het hart van het drumstel uit de bass drum, de snaredrum en daarbij de hi-hat. Met een pedaal bedien je de bassdrum, dit produceert de lage klanken, “de bass” genoemd. de snaredrum bevind zich onder het ondervel en maakt een el en scherp geluid.

Bij een drumstel is het van cruciaal belang dat de vellen van alle trommels dusdanig gespannen worden dat het geluid van iedere trom op elkaar afgestemd is. Ingeval je er zeker van bent dat het drumstel juist is afgesteld kun je beginnen met het drumstel te bespelen. Bij het bespelen van het drumstel kun je gebruik maken van ofwel drumstokken of brushes/kwasten. Hierbij geven de drumstokken een hard geluid terwijl de brushes/kwasten een zachter geluid teweegbrengen. Alle goede drummers hebben één ding gemeen: hij kan zijn handen en voeten onafhankelijk van elkaar bewegen in een bepaald ritme. Niet iedereen beschikt over dit kenmerk, dus stel jezelf de vraag bij de aanschaf van een drumstel of dit wel het juiste instrument voor jou is.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief