Met Quandle wordt online leren veel socialer

De gebruikers

Quandle is een online en vernieuwend leerplatform. Elke student en docent beschikt binnen Quandle over zijn eigen profielpagina. Gebruikers kunnen andere gebruikers zoeken en elkaar toevoegen als contacten. Daarmee is het mogelijk om de gemaakte contacten berichten te sturen. Hiermee verkrijgt de leeromgeving de eigenschappen van een sociaal platform.

 

De content

De content van Quandle wordt gecreëerd door de gebruikers zelf. Het gaat om woordenlijsten en vraag- en antwoordlijsten. Deze lijsten kunnen via de profielpagina van elke gebruiker gedeeld worden met andere gebruikers. Zo wordt een grote bibliotheek van lijsten opgebouwd rond de verschillende studievakken. Ook is het mogelijk om lijsten vanuit andere programma’s te importeren.

 

Online apps

De lijsten kunnen worden overhoord en geleerd met de online apps, waar onder een overhoorprogramma. Hiermee kan op verschillende wijzen worden overhoord. De gebruiker kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het antwoord in te typen. Ook kan er gekozen worden voor een intervaltraining, zodat de foute antwoorden steeds met een interval worden herhaald. Zo blijft de geleerde stof veel beter hangen. De resultaten kunnen worden opgeslagen, zodat de gebruiker een overzicht heeft van zijn vorderingen. Bovendien kan hij er de volgende keer voor kiezen om alleen de fout beantwoorde vragen te overhoren. Er zullen steeds nieuwe apps worden toegevoegd, waardoor het leren met Quandle zeer afwisselend is. Zo wordt online leren niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

 

Internationaal

Het leerplatform is internationaal georiënteerd en momenteel beschikbaar in de volgende drie talen: Nederlands, Engels en Duits. Het zal steeds worden uitgebreid met andere talen, zodat een globaal leerplatform ontstaat. Quandle is een initiatief van het in Duitsland gevestigde Bannink Media onder leiding van de Nederlandse ondernemer Jaap Bannink. Quandle kent een succesvolle lancering, maar liefst 50% van alle bezoekers registreert zich.

 

Gratis

Quandle is geheel gratis te gebruiken. Er wordt gewerkt aan een uitgebreidere betaalde versie met een zogenaamd premium membership. De basis-versie blijft gratis. Registreren kan via http://www.quandle.nl

 

 


———— Einde persbericht —————
Noot voor de redactie

 

Contactgevens:
Quandle is een dienst van Bannink Media
Contactpersoon: Jaap Bannink
Rhauderfehn(D)
http://www.bannink.de
Telefoon: 00 49 4952 8279995

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Jaap Bannink

http://www.bannink.de

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief