Manieren om online te betalen

Velen zien de creditcard als de sleutel tot de poort die hen het pad naar rijkdom zal brengen. Met een creditcard kunnen ze kopen wat hun hartje begeert. Ze kunnen geld verdienen als ze een creditcard hebben, aangezien je een creditcard kunt koppelen aan PayPal of een ander verkopersaccount en donaties en betalingen van andere mensen kunt ontvangen.

Zonder een creditcard of acceptgiro lijkt het erop dat u bent uitgesloten van de internetelite. Je bent niets anders dan een paria; een buitenstaander die alleen hulpeloos kan toekijken terwijl anderen de vruchten plukken van het bezitten van dit gouden kaartje.

Maar het bezit van een creditcard is niet alles waar het voor staat, en het gebruik van een creditcard lijkt enorme risico’s met zich mee te brengen. Iemands creditcardgegevens kunnen vrij gemakkelijk worden gestolen door een gratis VPN-service te gebruiken, of als een website vasthoudt aan het niet gebruiken van codering (HTTPS) om een ​​veilige verbinding te verzekeren voor welke reden dan ook.

Ik heb een paar andere manieren onderzocht om dingen online te kopen en ik heb ontdekt dat het niet bezitten van een creditcard of een chequekaart niet noodzakelijkerwijs betekent dat je voor altijd wordt verbannen uit de wonderbaarlijke online winkelervaring.
Debetkaart

Ik heb tevergeefs geprobeerd een PayPal-rekening te koppelen aan mijn bankpas en ik heb gemengde meningen over het onderwerp ontvangen. Mijn bank vertelde me dat ik geen bankpassen bij hun bank met PayPal kan gebruiken.

Dat is waar Capitec en zijn Global One-kaart binnenkomen. Het is een bankpas die zich als een creditcard gedraagt ​​en kan worden gebruikt voor online winkelen, en u kunt deze koppelen aan PayPal als u een veiliger winkelervaring wilt. Over het algemeen geldt dat als uw bankpas is goedgekeurd voor online winkelen en het Visa-logo (niet Visa Electron) of Mastercard (geen Maestro) erop staat, maar ook voldoet aan andere vereisten, zoals het bezit van een CVV-nummer, moet u goed zijn om te gaan. Maar kijk eerst eens bij de bank, absoluut. Bij voorkeur voor het openen en account en het krijgen van een kaart.

Als u geen account bij een bank wilt openen, kunt u in plaats daarvan Payoneer gebruiken. Payoneer biedt u de mogelijkheid om fondsen te ontvangen van bepaalde partners zoals Google, Amazon en vele anderen, en er zijn verschillende manieren waarop u een Payoneer-account kunt aanvullen. De betaalpas die ze u geven, kan worden gebruikt om online te winkelen.

EFT / Instant EFT

Sommige online winkels bieden u de mogelijkheid van elektronische overboeking of elektronische overboeking om te betalen.

Meestal gaat het hier om het toevoegen van uw gewenste items aan een winkelwagentje zoals gebruikelijk, en vervolgens inloggen op uw online bankrekening, waar u vervolgens eenmalig kunt betalen aan de winkels, waarbij u de gegevens invult die zij u (hopelijk) hebben verstrekt.

Reguliere elektronische overboekingen kunnen tot enkele werkdagen nodig hebben om te verwerken. Meestal ontvangt u na deze periode uw artikel of wordt het verzonden.

Instant EFT doorloopt meestal een soort betalingspoort en betekent dat de verkoper uw bankgegevens niet kan zien. Wees voorzichtig met services die vereisen dat u uw online bankgegevens, inclusief gebruikersnaam en wachtwoord, invoert op een website of applicatie van een derde partij. Doe dit alleen op de website van uw bank.

EFT is niet algemeen geliked omdat u geen garantie hebt bij de aankoop op deze manier (zoals met een creditcard door een betaling te betwisten en een transactie ongedaan te maken, een terugboeking) en als u EFT-tegoeden op de verkeerde rekening stort, zijn geen restituties! Zorg er dus voor dat als u EFT gebruikt, u driemaal de gegevens van de verkoper of betalingspoort controleert.
Virtuele creditcard

Dit is een zeer aan te bevelen manier om overal te komen met een creditcard.

Zelfs als u over een creditcard beschikt maar deze niet online wilt gebruiken, kunt u van deze optie gebruikmaken. U zet in feite deze virtuele kaart en EFT-fondsen in op uw bankrekening of u kunt uw creditcard of betaalpas herladen.

Bij sommige virtuele creditcarddiensten kunt u zelfs contant geld betalen bij een kassa in een winkel, dus in dit geval heeft u zelfs geen bankrekening nodig.

Vanaf daar kunt u het online gebruiken zoals u met een gewone creditcard zou doen, behalve dat het niet werkt met winkels die AVS (Address Verification System) nodig hebben. Virtuele creditcards maken soms gebruik van mobiele apparaten, maar je kunt dit omzeilen door emulatiesoftware te gebruiken, zodat je het zelfs op je pc kunt gebruiken, zoals Bluestacks.

Prepaidkaart

U kunt tegenwoordig van verschillende plaatsen prepaid-creditcards kopen.

Lokaal in SA kunt u ze kopen bij uw dichtstbijzijnde Dis-Chem-apotheek. Je moet je identiteitsbewijs meenemen en die wordt gescand, en als je eenmaal hebt betaald voor de kaart, kun je betalen om een ​​bepaald bedrag op de kaart te krijgen, die je vervolgens online kunt gebruiken om van plaatsen te kopen. In SA is het echter beperkt tot lokale handelaren.

Een van de bekendere voorbeelden is Paysafe, maar dit is niet in alle landen beschikbaar.

Je kunt zelfs xapo.com of een vergelijkbare dienst proberen en de kaart met bitcoin financieren.

Dit is veiliger dan het gebruik van een daadwerkelijke creditcard aangezien je gegevens minder snel worden gestolen. Waar de waarde van de coin heen gaat is echter nog een grote vraag.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Joost Nusselder

http://decisiontree.nl

Linkbuilders en content marketers

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief