Maakt Jongkind Leusden straks effectiever?

Training-Workshop-Jongkind-Training

Leusden e.o. wordt een stuk effectiever, want sinds kort is hier Jongkind Training & Coaching gevestigd. Dit bureau is in 2011 opgericht door Martijn Jongkind. Op een ludieke en toegankelijke manier vertaalt hij verschillende bewezen theorieën naar praktische situaties. Hierbij roept Jongkind herkenning op en breekt het ijs bij iedereen die aan zijn programma’s deelneemt. Doel is de effectiviteit verhogen van élke professional.

Doelgroepen Jongkind Training en Coaching

Al jaren geeft Jongkind Training & Coaching succesvolle incompany trainingen. Doelgroepen zijn het bedrijfsleven, de zorginstellingen, gemeenten, stichtingen of individuele professionals. In de programma’s worden de management- of communicatieve vaardigheden verbeterd. Men leert om te gaan met bijzondere situaties op de werkvloer, zoals toegenomen spanningen of agressie. Of deelnemers verkennen hun talent en motivaties als men zich niet meer op de plek voelt op het werk. Voor een compleet overzicht van het aanbod, zie: www.jongkind-training.nl

Oprechte belangstelling als werkwijze

Oprechte belangstelling en begeleiding staan centraal bij de wijze waarop Jongkind Training & Coaching deelnemers benadert. Individuen, instellingen en bedrijven verschillen namelijk qua cultuur en situatie. Het trainingsbureau gelooft dat standaard programma’s slechts leiden tot een standaard resultaat.

Een specifieke monitoring

Als onderscheid is geen enkele sessie van Jongkind Training & Coaching hetzelfde. Vooraf volgt een specifieke monitoring van de situatie. Vanuit intakes bepaalt het trainingsbureau welke handvatten nodig zijn om het verschil te maken. Verschillende organisaties: zoals gemeenten, zorginstellingen en grootbedrijf beoordelen deze maatwerkgerichte methode dan ook als zeer effectief.

Objectief en constructief

Jongkind zit niet op de stoel van de docent die zegt wat de deelnemer wel of niet mag doen. Ieder mens verschilt namelijk. De insteek is om vooral ieder individu te helpen binnen wat hij weet en kan en hoe hij of zij tegen de wereld aankijkt. Van daaruit volgt constructieve feedback dat iemand helpt meer uit zichzelf te halen.

Zelf ervaren?

Maak kennis met de werkwijze en volg één van de workshops ter kennismaking. Zie voor data en onderwerpen onze website.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Jongkindtraining

Jongkindtraining

https://www.jongkind-training.nl/

Jongkind Training & Coaching - Verhogen van de effectiviteit van professionals - | HR | HRM | HRD | PenO | trainer | coach | https://www.jongkind-training.nl 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief