Lifestyle evenement Kunst en Living

 

Vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart is het tijd om te genieten, en wel bij lifestyle evenement Kunst en Living. Hier ontdekt uw nieuwe kunst en kunstenaars, terwijl u geniet van de luxe hapjes en een glaasje wijn. Tevens heeft u de mogelijkheid om gezellig met andere kunstliefhebbers over nieuwe, oude, maar vooral mooie kunst te praten. Het evenement wordt dit jaar voor de elfde keer gehouden. Na een reeks succesvolle edities in het Rotterdamse Ahoy vindt Kunst en Living dit jaar plaats in de Dudok Arena te Hilversum. Een sjiek evenement in een al net zo sjieke plaats.

Wat kunt u verwachten? Een groot aanbod aan verschillende kunstenaars, waaronder ook veel professionele kunstenaars. Doordat ze persoonlijk aanwezig zijn kunt u zich gelijk laten informeren over de verschillende kunstwerken. U heeft tevens de mogelijkheid om bij de kunstenaar persoonlijk een nieuw kunstwerk te kopen. Bent u echter het type dat zich liever niet aan één kunstwerk bindt? Misschien kunt u dan eens kijken naar het lenen van kunst via een artotheek, waarbij u eenvoudig wisselt van schilderij wanneer u toe bent aan iets nieuws.

Op het Kunst en Living evenement vindt u ook juwelen, galerieën en woonartikelen voor zowel binnen als buiten. De essentie ligt vooral op kunst, maar ook luxe artikelen zoals delicatessen en mooie wijnen. Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan dit weekend Kunst en Living in de Dudok Arena en laat u verwonderen door veel kunst, lekkernijen en een goede omgeving! Meer informatie vindt u via de website kunstenliving.nl.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Denise Groeneveld

http://www.uwkunstuitleen.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief