Letselschadebranche wordt flexibeler

Bij Randstad Letselschade & advies is het mogelijk om vanaf 22 september elke werkdag van 09:00 tot 18:00 uur, zonder afspraak langs te komen voor juridisch advies.

Deze organisatie zet zich al jaren belangeloos in voor personen die slachtoffer zijn geworden van letselschade. Een schadeclaim indienen bij verzekeraars is een lastige zaak. Daarom wil Rechtswinkel Letselschade dit ingewikkelde proces voor slachtoffers makkelijker maken.

Al  sinds 1970 zijn de oprichters van Randstad Letselschade & advies actief in Nederland. Zij constateerden een leemte in de rechtshulp. Rechtshulp was slecht of nauwelijks toegankelijk voor lagere inkomens of inzittenden  die de Nederlandse taal niet volledig machtig zijn.  Zij publiceerden hierover in een juridisch tijdschrift. “De burger staat tegenover machtsconcentraties in een zwakke positie,” stelden de schrijvers. Ze vonden dat het toen geldende systeem van rechtsbijstand onbevredigend werkte. Het was onvoldoende  op de behoeften van mensen met lagere inkomens afgestemd. Sterker nog: “Er is een grote vrijheid, zelfs sociale druk, om geen rechtshulp in te roepen, zelfs als alle omstandigheden daartoe aanleiding zouden geven.”

Randstad Letselschade & advies is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en helpt slachtoffers van verkeers- en bedrijfsongevallen en medische missers met het indienen van hun schadeclaim bij de verzekeraar.

Randstad Letselschade & advies Tussen Meer 1B, Amsterdam

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief