Kom gratis voor een Quicktest en je hoort direct of je ogen geschikt zijn voor ooglaseren!

Amsterdam, 26 februari 2015 – Altijd al willen weten of je ogen geschikt zijn voor ooglaseren? Of heb je vragen over de behandelmethode en de kosten? Kom dan 17 of 24 maart naar onze gratis informatieavond in onze kliniek te Amsterdam of Eindhoven.

Op 17 maart 2015 organiseert Vision Ooglaseren een informatieavond in haar kliniek te Amsterdam. Tijdens deze avond ontvang je een kosteloze quickscan en hoor je direct of je geschikt bent. Daarnaast zal er uitgebreid aandacht worden geschonken aan de diverse ooglaserbehandelmethodes, is er genoeg ruimte voor al je vragen en maak je kennis met eerder behandelde klanten.

In Eindhoven zal de informatieavond plaatsvinden op 24 maart 2015. De invulling van deze avond zal exact hetzelfde zijn.

De presentatie op deze avonden zal een goed en helder beeld geven van de ooglaserbehandeling en van het modernste medische apparatuur waarmee je ogen met succes worden behandeld.  Verder maak je ook kennis met de kliniek en het personeel. Dit is erg belangrijk bij de keuze van een oogkliniek. Het zijn tenslotte je ogen en dus moet het allemaal goed voelen en klikken met het personeel.

Kortom alles wat je moet en wilt weten voordat je een ooglaserbehandeling ondergaat! Ben jij erbij 17 of 24 maart?

Aanmelden Amsterdam kan via:
http://www.vision-ooglaseren.nl/informatieavond-17-24-maart-2015/

Dat Vision Ooglaseren staat voor kwaliteit wordt nog eens bevestigd door het ZKN-keurmerk. Vision Ooglaseren is de enige kliniek met het ZKN-keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) die de behandeling in Amsterdam uitvoert. Zelfstandige klinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg, een snelle efficiënte en persoonlijke behandeling, waar je gezondheid centraal staat. Voor ons komen de patiënten altijd op de eerste plaats.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vision-Ooglaseren

Vision-Ooglaseren

http://www.vision-ooglaseren.nl

Bij Vision Ooglaseren vinden we dat goed zicht onbetaalbaar is. Je hebt immers maar één paar ogen. Voor wie beter zicht wil krijgen, heeft Vision Ooglaseren een betaalbare oplossing. Ogen laseren met inzet van vooraanstaande specialisten en de modernste techniek. Dat doen we al bijna 10 jaar. Gewoon in Nederland inAmsterdam en Eindhoven. Waarbij we de beste kwaliteit van behandelen combineren met toegankelijke tarieven. En persoonlijke aandacht boven snelheid plaatsen.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief