Koken met aanbiedingen

PERSBERICHT: Koken met aanbiedingen

 

6 januari 2013

 

ACTIERECEPTEN.NL biedt inspiratie voor het avondeten op basis van de groente-, vlees-, kip- en visaanbiedingen in de Nederlandse supermarkten.

 

Amsterdam – Voor iedere consument is het dagelijks een uitdaging de vraag te beantwoorden: “wat eten we vandaag?” Er zijn talloze receptenwebsites die hier antwoord op geven. Er wordt alleen geen link gelegd met de aanbiedingen in de verschillende Nederlandse supermarkten. Door slimmer gebruik te maken van deze aanbiedingen kan er niet alleen geld worden bespaart, maar wordt de consument ook nog eens geïnspireerd voor het avondeten!  

 

Elke bezoeker kan heel makkelijk op de button van zijn of haar supermarkt klikken. Hierdoor worden een aantal groente-, vlees-, kip- of visaanbiedingen van de betreffende supermarkt in die week zichtbaar. Zodra de bezoeker op één van de aanbiedingen klikt verschijnen er diverse recepten voor ieder budget.

 

Weekmenu

Op basis van alle aanbiedingen wordt er wekelijks een menu samengesteld. Dit weekmenu wordt gepubliceerd op de website, maar kan ook per e-mail worden toegezonden.

 

 

Meer informatie, niet voor publicatie bestemd:

 

www.actierecepten.nl

E-mail: info@actierecepten.nl

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bart Schilperoort

http://www.actierecepten.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief