Have Yourself a very Sexy Christmas!

Have yourself a very Sexy X-mas!

Het kerstfeest is bij uitstek een feest van geven en ontvangen. Leuk die feestelijke december-maand, maar de agenda’s lopen aardig vol; gedichten schrijven, recepten verzinnen, aan de slag met papier-maché en o ja… de kado’s. Houd je van wat meer rust en (ont)spanning, dan kun je gelukkig ook terecht bij onze webshop, die tijdens deze dagen speciale kortingen heeft. En een extra voordeel: je kunt ook gewoon op 1e kerstdag terecht! Gelukkig kennen we tegenwoordig het gemak van online shoppen. Binnen 1-2 werkdagen heb je de kado’s al in huis!

http://love4you.nl/toyjoy-diamond-red-petit-vibe.html

Voor je het weet staat het kerstfeest weer voor de deur en dat betekend veel kadootjes en elkaar eens lekker verwennen en verrassen. Love4You heeft daarvoor een uitgebreide collectie! Van Erotische Massage kaars, Sextoys tot Catsuit om je partner eens te verrassen in de slaapkamer. Met deze uitgebreide en scherp geprijsde collectie heb je gegarandeerd een “Very Sexy Christmas”!

Wil je deze maand nog een vibrator kopen om onder de kerstboom te leggen? Deze hele maand december krijg je 15% kerstkorting op alle vibrators, dildo’s, toy-giftsets, anaalpluggen, catsuits, tril-eieren, op afstand bestuurbare sexspeeltjes, kortom op alles wat je bestelt bij Love4You.nl (muv de Sale)! Let wel op dat je de kortingscode ‘XMAS’ invoert en….. voor alle bestellingen geldt; vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis! Grijp dan ook nu de kans en je hebt meteen een super kerstkado!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief