Hans Kortlevers natuur

Mijn naam is Hans Kortlevers, 38 jaar en samen met mijn gezin woon achtend in Hoenderloo. Dit mooie plaatsje is gelegen in midden Nederland, grenzend aan het natuurgebied de Veluwe. De reden dat ik hier woon is niet voor niets, want sinds 1993 ben ik boswachter. Boswachter worden is waar ik als kind altijd al van gedroomd heb. Om mijn passie beter in beeld te brengen, heb ik mijn eigen website in het leven geroepen.

Mijn website www.hanskortlevers.nl gaat over alles wat ook maar met de natuur te maken heeft. Regelmatig worden er nieuwe artikelen geplaats die onder andere gaan over: klimaat, planten, dieren, wetenschap, monumenten of natuurgebieden. Tevens hou ik een agenda bij, waar in bepaalde jaargetijden relevante artikelen worden geplaatst over hoe we bijvoorbeeld met de natuur om moeten gaan of wat we kunnen verwachten. Op deze artikelen kan natuurlijk gereageerd worden, waardoor er interessante dialogen kunnen ontstaan over alles wat de natuur met zich meebrengt. In het Archief kan gekeken worden naar voorgaande geplaatste artikelen, waardoor zelfs een bericht van vorig jaar weer terug gelezen kan worden. De artikelen zijn onder verdeeld in categorieën: Hans Kortlevers, Kalender, Natuurmonumenten, Wereld Natuur Fonds en Wetenschap. Dus zelfs als de websitebezoeker niet meer weet wanneer hij een bepaald artikel heeft gelezen, kan hij ze (naast de optie om een zoekterm in te vullen in de zoek balk) op deze wijze terug vinden, handig! Voor de laatste updates over mijn belevingen als boswachter is er zelfs een pagina ingedeeld waar mijn Tweets op staan. Dankzij een koppeling integreert de website automatisch wat ik via  mijn Twitter account vermeld.

Natuurliefhebbers kunnen dus via http://www.hanskortlevers.nl up to date blijven van de laatste nieuws, artikelen, en persoonlijke belevingen rondom natuur en het buitenleven. Uiteraard word er volop aan de inhoud gewerkt en worden er voortdurend nieuwe interessante artikelen geplaatst.
Hans Kortlevers hoopt u voldoende geïnformeerd te hebben en kijkt ook uit naar reactie of e-mails van u. Mocht u tips en/of adviezen hebben, twijfel niet en stuur mij een e-mail. Wij kunnen dan gezamenlijk kijken of er goede aanpassingen of toevoegingen gedaan kunnen worden.

Bezoek URL: www.hanskortlevers.nl

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Hans Kortlevers

http://www.hanskortlevers.nl

Hans Kortlevers - boswachter

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief