Gebruik een jockstrap om uw vruchtbaarheid te verhogen

 

Als je denkt aan een jockstrap, denk je waarschijnlijk aan bezwete mannen krijgen op een modderige rugbyveld of vet lelijke mannen lopen rond het sanitairgebouw met hun billen opknoping uit! Er is een stereotype aan jockstraps die nooit zal verdwijnen, maar nu jockstraps worden steeds meer en vogue als de voordeel ervan is ontdekt  dat het de mannelijke vruchtbaarheid bevordert.

De belangrijkste oorzaken van mannelijke onvruchtbaarheid zijn te wijten aan de sociale omgeving waarin we nu wonen Stress en chemische absorptie van voedsel, onze omgeving en zelfs op onze werkplek (met name lood) en het verminderen van het mannelijk lichaam in staat is tot het produceren van sperma, een andere bijdrage aan de daling van de mannelijke zaadcellen is warmte.

Door de synthetische aard van onze kleren en onze toenemende zittend leven, de temperatuur in de mannelijke liesstreek is nu hoger dan ooit tevoren.

De reden dat de mannelijke genitaliën buiten het bevinden is dat het sperma gezonder en  beter word geproduceerd en ondersteund op een iets lagere temperatuur dan de gemiddelde menselijk lichaam. Door hem deze weg van het centrale deel van het mannelijk lichaam, wordt de temperatuur in het scrotum op een lager niveau waarop het sperma met meer succes overleefd dan wanneer ze op lichaam temperatuur zijn.

Maar nu we meer synthetische en strakkere kleren worden gedragen, nadert t de temperatuur binnen dit gebied dezelfde als die van het menselijk lichaam en, in sommige gevallen, zoals bij het nylon dragen voor een lange tijd, kan zelfs hoger zijn dan die van het kernlichaam, waardoor het onmogelijk voor zaadcellen is te overleven.http://sexylingerie-webshop.nl

Het temperatuur probleem wordt nog verergerd door de steeds sedentaire levensstijl die we nu leven. Als we meer tijd besteden aan het achter de computers zitten en meer televisie kijken dan ooit tevoren, dus de genitaliën zijn verscholen in het lichaam, voor een groter deel van de dag, die de vruchtbaarheid verminderd. In feite heeft onderzoek naar mannen met een zittend beroep, zoals taxichauffeurs en lange afstand vrachtwagenchauffeurs aangetoond dat het handhaven van een zittende positie voor langere tijd klinisch uw vruchtbaarheid vermindert.

Maar niet alles is verloren zoiets eenvoudigs als een jockstrap kan echt helpen.

Ontworpen om de geslachtsdelen omhoog en weg van het lichaam te houden en is gemaakt van een ademend materiaal, de jockstrap kan de temperatuur voldoende te verminderen in het scrotum zakken aan de omgeving waarin het sperma overleven veel meer naar hun zin te maken, wat betekent dat sperma kan overleven langere termijn en een grotere kwaliteit wanneer ze nodig zijn.

Daarnaast is de opheffing van het scrotum in een jockstrap houdt ook dit gebied in een meer gunstige locatie wanneer je zit voor langere tijd.

Dus als je alles doen wat je kunt om je stress te verminderen, verminderen uw verbruik van chemicaliën en uw conditie om uw vruchtbaarheid te verbeteren te verhogen, overweeg dan het gebruik van een jockstrap aan uw warmte te verminderen, zou het gewoon het ding dat het verschil maakt

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

erwin visser

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief