Frans Paviljoen op Classical:NEXT, Stands 71-72, van 25 t/m 28 mei 2016

Mei 2016 – Voor de 5e editie van Classical:NEXT coördineert Business France de aanwezigheid van Franse professionals op een paviljoen. De deelneming van de Franse vakmensen neemt elk jaar toe en 40 Franse labels, agenten en muziekensembles worden dit jaar verwacht op deze internationale beurs gewijd aan klassieke muziek.

Op het  paviljoen met het label ‘France at Classical:NEXT 2016’, zullen de diverse Franse vakmensen op deze markt klaar staan voor Franse en internationale professionals die met hen in contact gebracht willen worden. Dit paviljoen geeft zichtbaarheid aan de Franse professionals en hun artiesten.

Franse bedrijven hebben de mogelijkheid op verschillende momenten kennis te maken met deze vakmensen:

-donderdag 26 mei (van 12:00 uur tot 12:45 uur) Françoise Clerc, vertegenwoordt Musiques Classiques voor het Exportbureau in Londen, zal aan de ronde tafel deelnemen « Investing in the futur of music – is it time to give composers the chance to shape their own destiny ? » die verzorgd wordt door de PRS for Music Foundation  http://www.classicalnext.com/net/piranha_arts_1/event/investing_in_the_of

-een Franse cocktail op het paviljoen op donderdag 26 mei, van 17:30 tot 18:30 uur.

-Vrijdag 27 mei (van 11:00 uur tot 11:45 uur), discussie in samenwerking met de Fevis en de NAPK over het gebruik van opnames. http://www.classicalnext.com/net/piranha_arts_1/Event/are_music_1

U bent van harte welkom op het Franse paviljoen!

Annick CHEVALIER

Export consulente

Business France

Tel: +31 (0) 20 794 19 68
annick.chevalier@businessfrance.fr

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief