Flessenpost als originele uitnodiging

Als bedrijf wil je een positieve indruk maken op je klanten en relaties. Maar hoe doe je dat, zonder kapitalen uit te geven? Bijvoorbeeld door originele direct mailings te versturen. Denk bijvoorbeeld eens aan flessenpost sturen.

Flessenpost maakt nieuwsgierig

Flessenpost heeft niet alleen iets authentieks, maar ook iets mysterieus. Dit keer leidt het papier echter niet naar een verborgen schat, maar kunt u de ontvanger informeren over uw nieuwe product of uitnodigen voor uw feest. Mensen zijn zeer nieuwsgierig, dus uw boodschap krijgt zeker de aandacht die het verdient.

De flessenpost kan gewoon door de brievenbus en wordt zonder envelop verstuurd, de fles valt dus direct op tussen de post. U kunt het label en de boodschap in de flessenpost zelf online ontwerpen bij Locomix. De flessenpost is al vanaf 20 stuks te bestellen en ligt binnen 3 à 4 dagen na bestelling op de mat.

Uitnodiging met flessenpost

De flessenpost is voor meerdere doelen inzetbaar, een uitnodiging voor uw bedrijfsuitje, uitnodiging voor uw bedrijfsevenement, uitnodiging voor uw bedrijfsfeest, unieke mailing, product introductie, jubileum uitnodiging of als verhuisbericht. Kortom, de Flessenpost kan voor elke boodschap en gelegenheid gebruikt worden.

Specificaties flessenpost

De sticker op de Flessenpost is 9,8cm bij 5,2cm en wordt in full color geprint met uw eigen ontwerp. Deze wordt op de voorkant geplaatst.

In de Flessenpost past uiteraard nog een boodschap, bijvoorbeeld een opgerolde A5 kaart (enkel- of dubbelzijdig geprint).

De Flessenpost heeft op de achterzijde ruimte voor het plaatsen van een adressticker (even groot als sticker op de voorzijde) en de postzegel.

Locomix
Voor uw originele direct mailing – 030 261 10 76

http://www.locomix.nl/bedrijven/direct-mail/flessenpost/

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tessa Heerschop

http://www.bedankjes.nu

LocoMix ontwikkelt bijzondere producten voor de markt van Gifts & Greetings. Wij zijn een jonge organisatie met een grenzeloze ambitie die zich kenmerkt door de persoonlijke aandacht en proactieve houding naar onze klanten. De mensen die bij LocoMix werken zijn creatief en houden van humor. We werken met zijn allen aan de slogan: ”Uw boodschap, ons medium”

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief