Duik de koffer in met Gereedschapskoffer.nl

 

OirschotTools and Storage opent dé nieuwe webshop voor gereedschapskoffers met overtuiging. De radio campagne op 538, advertenties en meerdere stunts met prijzen maken het startschot voor Gereedschapskoffer.nl een harde knal. Met het uitgebreide assortiment hoeven doe-het-zelvers en professionals de deur niet uit om de beste kwaliteit in huis te halen.

 

Het zwaartepunt van het assortiment van Gereedschapskoffer.nl ligt (u raadt het al) bij gereedschapskoffers, deze worden dan ook verkocht in alle soorten en maten: Gevuld met gereedschap, gevuld met lucht, groot, klein, licht, zwaar en geleverd in een klein aantal van alle kleuren van de regenboog. Maar hier stokt het niet, ook andere opbergplekken voor gereedschap nemen een prominente plaats in het assortiment in. Voor de opslag van moeren, schroeven, spijkers en ander klein spul verkoopt de shop een keur aan assortimentsdozen. Om gereedschap altijd dichtbij te houden zijn er gereedschapstassen en gordels. Vaklui met een vaste werkplek kunnen stelling en (laden)kasten opbouwen en voor gereedschapsfanatiekelingen en professionals levert Gereedschapskoffer.nl sterke kisten en noeste gereedschapswagens.

 

De webshop probeert haar klanten het zo makkelijk mogelijk te maken. Centraal hierin staat de virtuele toonbank. Deze nieuwe optie geeft de bezoeker de mogelijkheid om een product rechtstreeks op de toonbank slepen, waarna deze op een later moment afgerekend kan worden. Een innovatieve maar ook natuurlijke manier van handelen, vergelijkbaar met hoe het fysieke afrekenen bij bijvoorbeeld een supermarkt werkt. Door twee overeenkomstige producten op de toonbank te plaatsen kunnen deze ook met één klik op de knop vergeleken worden in een handig menu, om snel dat product te vinden dat het beste aansluit op uw wensen. Daarnaast biedt de site ook de (inmiddels toch wel standaard) praktische opties zoals productfilters, heldere navigatie en een duidelijke klantenservice.

 

Echter, gebruiksgemak is makkelijk, prijs is essentieel. Tenslotte is het online bestellen groot geworden doordat er betere prijzen gehanteerd worden in vergelijking met fysieke verkooppunten. Gereedschapkoffers.nl rekent besparingen aan personeel, winkelruimte en logistiek door naar de klant. Voor onze producten belooft Gereedschapskoffers.nl dan ook de laagste prijs, in vergelijking tot de offline retailer, maar ook tot de online concurrentie. Mocht u elders een goedkopere prijs tegenkomen (speciale acties uitgezonderd) dan kunt u contact met ons opnemen, waarna we beoordelen of we de prijs nog verder kunnen verlagen.

 

Kortom, duik de koffer in met Gereedschapskoffer.nl, veilig en vertrouwd.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Dennis@gereedschapskoffer.nl

http://www.gereedschapskoffer.nl

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief