Deze modetrends brengt de komende zomer

 

Wat brengt de mode van de dames de volgende zomer, zeker wel een aantal interessante trends. Als de koude en donkere winter maanden eindelijk voorbij zijn war de dames ondergedoken waren in zware jassen en mantels, wordt er weer   plaats gemaakt voor vreugde en gemak. Nu laten de dames weer zien hoeveel ze van felle kleuren en luchtige kleding genieten. Maar welke worden de nieuwste trends van de ze zomer? Vooral populair zijn deze keer weer de klassieke zwart / wit trend. Jurken, broeken en blouses profiteren van deze contrasterende kleuren, die bijzonder subtiele accenten aan de dag leggen. De ontwerpers hebben hier heel creatief laten zien dat zwart / wit alles behalve eentonig. Ze combineren ze in de vorm van stippen, strepen of grote patronen. Vooral mooi is ook het ontwerp waar een van de twee kleuren overheerst, en de andere alleen geraffineerde accenten geeft. Een stijlvolle variant voor dit geval is deze zomer bijvoorbeeld de tricot blazer.De mode voor speciale gelegenheden en de avondmode komt in de zomer opnieuw tot inzet. Met gemetalliseerd garen of zilver-grijs tinten worden de jurken en blouses speciale verfijnd. Pailletten spelen een speciale rol een geven soms slechts een accent op een mof of de splitsing van een bovendeel, maar soms worden ze ook genereus toegepast op alle delen van het weefsel. Vooral pakken en truien krijgen een feestelijke tintjeen passen bijzonder goed in de begin van de zomer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...
  • Phoenix schreef:

    Marcella, dank voor je mooie bericht! Hou onze speijlelst in de gaten en hopelijk komen we je kant op. We spelen 16 april op Record Story Day wel een akoestische set in Kroese, Nijmegen. Kom binnen lopen groetmarike

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

jaapvanduijn

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief