Dept nu ook Salesforce Cloud Alliance Partner

Na Premier Commerce Cloud partnership breidt Dept de Salesforce samenwerking uit met Cloud Alliance. 

Binnen het Cloud Alliance partnership ligt de focus op consultancy voor de producten Pardot, Marketing Cloud en Sales Cloud, waarmee Dept met name de Europese markt bedient. In de toekomst wordt hier tevens de dienstverlening voor App Cloud aan toegevoegd.

Salesforce is wereldwijd de grootste leverancier van CRM software in de cloud en biedt tevens oplossingen voor businessprocessen als marketing automation. Dept is een internationaal netwerk van leading digital agencies met kantoren in Europa en de US. Door de combinatie met het Premier Commerce Cloud partnership is Dept in staat een groot aantal Salesforce oplossingen te bieden.

Caspar Heydendael, programmamanager marketing automation Expand Online (part of Dept) is erg blij met het uitbreiden van de partnership met Salesforce: “Ik ben trots op deze erkenning vanuit Salesforce, het is gaaf dat we onze strategische kennis over online marketing, creativiteit en platform ontwikkeling combineren met consultancy op de krachtige oplossingen van Salesforce.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alen Sirovica

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief