De Succesfactor!

 

Helmond – Waarom heeft de één succes en de ander niet? In het RTL7 programma ‘De Succesfactor’ komen ondernemers aan het woord om te vertellen over hun ervaringen. IGO-POST bv is al bijna 70 jaar marktleider op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wat is het geheim achter deze succesvolle onderneming? U ziet en hoort het op 3 maart a.s. om 12.50 uur op RTL7.

Terwijl de camera’s draaien is er volop activiteit bij de hoofdvestiging van IGO-POST in het Brabantse Helmond. Hier vinden alle handelingen plaats waar het gaat om inkoop, opslag, bedrukking, verpakken en verkoop van de meest uiteenlopende relatiegeschenken. Een vijftigtal geavanceerde drukmachines zijn non-stop in bedrijf. T-shirt na T-shirt wordt bedrukt en duizenden pennen met logo’s rollen van de band. Er is volop bedrijvigheid.

Ook de orders van klanten in het buitenland worden verzonden vanuit de Helmondse vestiging. IGO-POST is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met verkoopkantoren in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Denemarken. Vanuit deze vestigingen worden ook de contacten met klanten in omliggende landen als Zweden, Luxemburg en Italië onderhouden.

Het valt op dat de sfeer onder de 300 medewerkers gemoedelijk is. Iedereen streeft hetzelfde doel na: tevreden klanten. Algemeen directeur Frans-jozef Maas in een interview: “ ‘Geven’ staat centraal bij IGO-POST, en dat uit zich in het geven van aandacht aan de klant en de aandacht voor een perfect bedrukt artikel. Het geven en ontvangen van een cadeautje roept een emotie op en IGO-POST wil deze ervaring delen in ‘The Experience of Giving!’”.

Hoe dit bedrijf uitgroeide van een klein pennenfabriekje tot een internationaal concern ziet u binnen kort in ‘De Succesfactor’.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

IGO-POST

IGO-POST

http://www.igopost.nl

IGO-POST bv is, met bijna 70 jaar ervaring, marktleider op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. Een internationale onderneming met een hoofdvestiging in Nederland en nevenvestigingen in diverse Europese landen. Bij ons vindt u alles onder één dak: Een logistiek centrum met een oppervlakte van 14.000 m2 , een DTP afdeling met de meest moderne apparatuur en een speciaal drukkerij met een oppervlakte van 2.100 m2 en een vijftigtal specialistische machines die razendsnel de bedrukking verzorgen. Wij betrekken onze artikelen rechtstreeks van de fabrikant, waardoor u profiteert van de meest scherpe prijzen. Meer dan 350 medewerkers streven dagelijks voor u naar het beste resultaat.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief