De Dopper, Schoon drinkwater voor u en de inwoners van Nepal

Relatiegeschenken zijn bewezen effectief en een belangrijk onderdeel van veel marketingstrategieën. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om iets te kiezen wat het imago van uw bedrijf of product versterkt, goed inzetbaar is voor uw relaties en binnen uw begroting past. Hierom heeft van Helden een ruim assortiment, waarvan hieronder een bijzonder en duurzaam voorbeeld uit ons assortiment waarmee u ook het goede doel steunt: de Dopper Original drinkfles. Bovendien hebben wij elke maand een speciale relatiegeschenken aanbieding.

Dopper Original bedrukken
Het ideale flesje voor kraanwater! Een duurzaam, handig en mooi Dutch design, klimaatneutraal in Nederland geproduceerd. Kraanwater is de perfecte dorstlesser. Zonder calorieën en praktisch gratis want er zijn diverse locaties waar je de Dopper gratis kunt vullen met kraanwater. Daarbij draagt de Dopper bij aan drinkwaterprojecten van Simavi. Zo worden er putten geslagen en schone wc%u2019s en rioleringen aangelegd in het ontwikkelingsland Nepal.
De dopper is vaatwasserbestendig en kan eindeloos gebruikt worden. Het is een flesje én glas ineen en leverbaar in 5 verschillende kleuren. Vanaf 2.500 stuks is het mogelijk om, voor een meerprijs, de Dopper in uw eigen bedrijfskleur te laten maken.

Aanbieding van de maand Maart
Elke maand kiezen we een artikel uit voor de Relatiegeschenken Aanbieding van de Maand.
Dit product bieden we voor een supervoordelige prijs aan en vaak is het ook een artikel die in de betreffende maand veel besteld wordt. Deze maand is het de Balpen Belize met 35% korting! Nu vanaf %u20AC 1,03 per stuk!

Het leuke van deze balpen is dat de dop eerst op de achterzijde geplaatst moet worden en dat dan de schrijfpunt naar buiten geschoven wordt. Een uniek relatiegeschenk! De aluminium balpen heeft chroomkleurige accenten, een blauwschrijvende vulling en is leverbaar in de kleuren: zwart, blauw, rood, paars en zilver.

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope of juist luxe relatiegeschenken ? Of bent u op zoek naar relatiegeschenken voor een gerichtte doelgroep? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar is Van Helden een begrip in de wereld van bedrukte promotie-artikelen en relatiegeschenken. Met meer dan 100 medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven op het gebied van promotionele artikelen in de Benelux.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ruben Vermeer

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief