Chicago Pneumatic dealer Boom verkoopt 1e CP powerpack

 

Chicago Pneumatic dealer Boom tuin&park heeft de eerste CP machines verkocht. Geen verdichtingsmachines zoals gebruikelijk voor CP maar hydraulische sloophamers (BRK55 + BRK25D) met bijbehorende powerpack (PAC13). De machines zijn verkocht aan Springer Infrasupport uit Krimpen a/d Lek. Springer gebruikt de powerpack en sloophamers o.a. bij dijkverzwaringen en heeft specifiek gekozen voor hydraulische handsloophamers in plaats van lucht sloophamers. De belangrijkste reden zijn dat de kosten voor hydraulische handsloophamers en power pack zeer gering zijn ten opzichte van luchthamers/compressor zonder verlies aan functionaliteit. Tevens is met de power pack de moeilijkste plaatsen makkelijk te bereiken en te vervoeren achterin de bus (zie foto). Ook het groot aantal gereedschappen dat op de power pack zijn aan te sluiten is een voordeel, heb je andere werkzaamheden dan kan hier direct op ingespeeld worden door een andere stuk gereedschap aan te koppelen alsdus Springer. Hierdoor heeft Springer inmiddels ook een palenrammer van het type PDR75 gekocht welke gebruikt word om o.a. beschoeing mee te zetten.

Meer informatie: www.infragereedschap.nl / www.boomtuinenpark.nl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Infragereedschap

Infragereedschap

http://www.infragereedschap.nl

DE GROOTSTE ONLINE LEVERANCIER VAN GEREEDSCHAP & TOOLS VOOR DE TUIN&PARK, STRATENMAKER , INFRA EN GWW BRANCHE, OOK VOOR DE PARTICULIER!   Infragereedschap heeft met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwmachine branche een schat aan ervaring opgebouwd. Onze ervaring leert goekoop is duurkoop! Wij bieden u alleen kwaliteit merken. Door A en Basic merken te leveren is er altijd keuze, altijd met de kwaliteit in het achterhoofd, dus waar voor u geld. U wilt toch ook zo lang mogelijk zonder problemen werken met uw machine? Alle machines worden geleverd met fabrieksgarantie, heeft u problemen dan kunt u service van ons verwachten, ook in het veld! Infragereedschap is tevens importeur van diverse merken waaronder: Chicago Pneumatic trilplaten, Chicago Pneumatic trilstampers, Chicago Pneumatic sloophamers, Chicago Pneumatic Power Packs & Tools, Chicago Pneumatic benzine sloophamer, Tremix betonverwerkingmachines, Pramac generatoren, Euro-Shatal bouwmachines en dealer van Makita tuin & park machines, Koshin waterpompen, Echo tuin en parkmachines, Shindaiwa tuin en park machines, Varialaser bouwlasers, Sokkia bouwlasers, Almi Stenenknippers, Cleanlife benzines, Carat diamantgereedschap en diamantdoorslijpschijven en leveren wij alle bedenkbare handgereedschappen 

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief