Bedrijfskleding

Bedrijfskleding - berichtafbeelding

 

 

Bedrijfskleding

Wanneer u als bedrijf herkenbaar en professioneel wil overkomen bij mogelijke en/of bestaande klanten is het van belang dat u zich op dusdanige wijze presenteert. Tegenwoordig heeft men vaak het drukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier op orde en ook de website wordt niet vergeten maar het komt nogal eens voor dat men nog niet gedacht heeft aan bedrijfskleding.

Dat is jammer want een goed doorgevoerde huisstijl kan omzet verhogend werken.  Stel u laat twee bedrijven een offerte uitbrengen voor het bestraten van uw oprit. De eerste komt aanrijden in een bedrijfswagen zonder stickers en de persoon heeft casual kleding aan. Het komt nu voor een groot gedeelte aan op zijn of haar overredingskracht om u  te overtuigen de klus aan hen uit te besteden.

Het tweede bedrijf komt voorrijden met een bedrijfswagen met hun logo. De persoon heeft werkkleding aan dat ook voorzien is van hen logo. Dit bedrijf staat nu al 1-0 voor. Voordat er ook maar één woord gecommuniceerd is heeft dit bedrijf al laten weten serieus met hen vak bezig te zijn. Hierdoor is niet alleen de kans groter dat zij de opdracht krijgen maar zij hoeven niet meer puur op prijs te concurreren. Immers vertrouwen is ook wat waard.

Bovenstaande geldt eigenlijk voor de meeste bedrijven. Zeker wanneer meerdere collega’s bedrijfskleding dragen lijkt het echt alsof er een ” team” staat. Ook bent u zo herkenbaar voor klanten zodat zij weten waar zij terecht kunnen met eventuele vragen.

U kunt uw medewerkers belastingvrij bedrijfskleding en/of werkkleding ter beschikking stellen. Er moet dan wel aan 1 van de volgende voorwaarden worden voldaan: 

    Verreweg de meeste bedrijven kiezen ervoor om de kleding te voorzien van een duidelijk zichtbare beeldmerk (zoals een bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam). Deze moet dan wel minimaal 70cm2 per kledingstuk bedragen.
    Een tweede optie waar men voor zou kunnen kiezen is de bedrijfskleding achter laten op de werkplek. Dit moet u eventueel wel kunnen aantonen wanneer de fiscus hierom vraagt.
    De kleding is nagenoeg alleen geschikt om tijdens het werk te dragen.

In alle bovenstaande gevallen blijft de kleding eigendom van het bedrijf en wordt de kleding slechts aan de medewerker ter beschikking gesteld. Indien niet aan bovenstaande voorwaarde wordt voldaan wordt de waarde van de kleding gezien als loon van de werknemer.

Stel u wilt uw medewerkers voorzien van truien en werkbroeken voor het komende seizoen. Aangezien de meeste werkbroeken uitsluitend geschikt zijn om te dragen tijdens het werk door de hamerlus, spijkerzakken, vakken voor kniebeschermers en niet te koop zijn in gewone winkels kunt u deze onbelast aan uw medewerkers beschikbaar stellen. De truien bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam zorgt ervoor dat u deze ook onbelast aan uw medewerkers beschikbaar kunt stellen.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Signdicate

Signdicate

http://www.signdicate.nl

Signdicate is de bedrijfskleding specialist voor het MKB.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief