Alan Red, een kwalitatief hoogwaardig kleding merk met een rijke historie.

Alan Red is een schitterend merk met een ruime geschiedenis. Voor Alan Red Online kun je terecht op de webshop van John Stevens, nu eerst een stukje historie. Alan Red is een merk geboren in het jaar 1996. Maar we gaan eerst een stukje terug in de geschiedenis. Het jaar 1940, het jaar waarin The Magir Company werd opgericht in Varese, Italië. Na ruim 50 jaar t-shirts, polo’s en sweaters te hebben geproduceerd voor beroemde merken, startte The Magir Company haar eigen label: Alan Red & Co.

The Magir Company introduceerde de eerste collectie van het merk Alan Red in Nederland. Een aantal jaar na de succesvolle introductie werd ze een van de grootste gespecialiseerde aanbieders van modieuze casual kleding voor mannen en vrouwen in Nederland. Het merk staat in het teken van de sleutelwoorden hoge kwaliteit, trendy design en een casual look. Omdat de fabricage van alle Alan Red producten in Italië geschiedt, kan het merk zich vastklemmen aan de beloofde standaarden en kwaliteit die ze haar klanten belooft. Alan Red T-shirts staan namelijk bekend om hun perfecte kwaliteit.

Alan Red T-shirts van John Stevens
De T-shirts van Alan Red komen rechtstreeks uit de eigen fabriek in Italië. De kwalitatief hoogwaardige shirts zijn de perfecte basis van elke dag. Alan Red T-shirts zijn iets langer dan gemiddeld, waardoor ze goed blijven zitten. In de collectie bij John Stevens vind je verschillende modellen T-shirts, waaronder met een ronde hals, v-hals, met smalle of brede boord. Zodat je altijd iets kunt vinden naar je wens.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stefan Wijnen

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief