Populaire Kinderkleding winkel ”Kleine maatjes” nu ook online

De populaire kinder kleding winkel \’\’Kleine Maatjes\’\’ opende in 2002 de winkel in Wierden aan de Stationsstraat. Dit werd een groot succes en de winkel heeft inmiddels een oppervlakte van 250 vierkante meter. Inmiddels heeft de kinder en babykleding winkel ook een webshop gelanceerd.

 

 

 

 

 

 

 

Kleine maatjes webshop

 

Zoals de klanten in de winkel in Wierden gewend zijn, wordt er in de webshop ieder seizoen het assortiment vernieuwd met de nieuwste collecties van de bekendere kinderkleding merken zoals het Nederlandse label Tumble and Dry. Dit merk is groot geworden door de vrolijke kleuren en opvallende print maar vooral om de kwalitatiefe en comfortabele materialen.

De eigenaar van Kleine maatjes heeft de volste vertrouwen dat de webshop aanslaat bij het online winkelend publiek. Het is echter niet zo dat de webshop dzodat e winkel in Wierden gaat vervangen, maar juist gaat ondersteunen. Zodat er snel, makkelijk en veilig de mooiste baby en kinderkleding aangeschaft kan worden.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Laden...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blauwmonster

Blauwmonster

http://www.blauwemonsters.nl/

Blauwe monsters is een full service online marketing bureau. Wij zetten voor bedrijven verschillende online marketing instrumenten in zoals persberichten, graphic design, Zoekmachine optimalisatie (SEO en SEA) en social media. Dit geheel afgestemd op uw bedrijfsstrategie.

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief