ZZP boete PVDA te compenseren met belastinggeld

PvdA is voornemens de arbeidskorting voor ZZP-ers af te bouwen. Een niet populaire maatregel onder ZZP-ers zo blijkt uit de reeds duizenden bezoekers op de site www.zzpboete.nl. Er blijkt echter toch een lichtpunt voor de gedupeerde ZZP-ers te zijn. ZZP-ers met een wisselend inkomen kunnen van de Belastingdienst geld terug krijgen. De zogenaamde middelingsregeling is bij veel ZZP-ers niet bekend maar kan er wel voor zorgen dat ze enkele honderden tot duizenden euro’s kunnen terug vragen van de Belastingdienst.

 

“Jaarlijks worden er circa 12.000 aanvragen ingediend en gehonoreerd door de Belastingdienst terwijl onderzoek uitwijst dat jaarlijks circa 300.000 Nederlanders recht hebben op deze regeling. Onder deze 300.000 mensen vallen naar schatting circa 98.000 ZZP-ers.  Gezamenlijk hebben deze mensen recht op 200 miljoen euro op jaarbasis, ” aldus de heer Sparreboom initiator van dit onderzoek en tevens oprichter van www.belastingvoordeel.nl. “Indien een ZZP-er recht heeft op middeling compenseert dit waarschijnlijk ruimschoots de negatieve gevolgen van de geleidelijke afbouw van de arbeidskorting,” zegt de heer Sparreboom.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...Loading...

Er zijn nog geen reacties.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Over Artikel Marketing

Artikel Marketing is het platform voor het plaatsen van uw SEO artikelen. Deze artikelen zorgen voor een boost van uw zoekmachine posities. Voor slechts € 4,99 plaatst u al een seo artikel.

Archief